» »

cisc programiranje

cisc programiranje

apollo007 ::

v soli moramo sprogramirati par preprostih programckov ki nam jih bodo dali tedaj.

Na spletni strani od predavanj so samo ukazi razlozeni, ki mi ne pomagajo kaj dosti
ce bi hotel programirati.Ker pa je verjetno ze kdo kaj delal v ciscu me zanima ce ma kdo kako pametno povezavo z programcki in ukazi v cisc-u
... in še vseeno se vrti ...

Loki ::

delaj za zacetek vec osnovne primere, da bos vedel, kaj posamezen ukaz sploh naredi.
in ne probaj samo (pre)pisovati, probaj tudi razumeti notranje dogajanje (v procesorju).

may debugger be your friend
I left my wallet in El Segundo

apollo007 ::

ja sej mene zanimajo preprosti programi sam prej bi rabu take preproste programcke videt da bi lahko se kaj naucil

ce ma kdo slucajn kak link do preprostih programckov ali pa vsaj bolj razlozene ukaze
... in še vseeno se vrti ...

BluPhenix ::

Programiranje v CISCu, kakšen stavek je to?

Najprej bi bilo, dobro, da si sploh pogledaš o čem je predmet. CISC je tip procesorjev. Obstaja veliko proizvajalcev, ki izdelujejo CISC(mikro)procesorje in skoraj vsak uporablja drugačne mnemonike za svoj assembler (zbirnik).

Tako da prosim napiši, za kateri mikrokontroler/procesor gre. Tudi če je namišljen, vsaj podaj lonk do mnemonicov. Šele potem, ti lahko podamo kakšen pameten link. Ker nima preveč smisla, da vi uporabljate en mikroprocesor, mi pa ti damo linke za enega drugega. Sicer pa, če veš kaj dela določen ukaz, ne rabiš vedeti nič drugega. CISCi so pa ja enostavni za programiranje.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odkrita zlonamerna koda v usmerjevalnikih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
6741341 (23373) AC_DC
»

Cisco v boju zoper NSA pošilja opremo na lažne naslove

Oddelek: Novice / Varnost
4318650 (12249) delpero
»

Cisco krči število zaposlenih za skoraj šestino

Oddelek: Novice / Ostale najave
195802 (4899) Poldi112
»

Tridesetletnica arhitekture x86

Oddelek: Novice / Procesorji
285249 (3905) driver_x
»

Cray že ponuja dvojedrne Opterone (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
587431 (6416) Thomas

Več podobnih tem