» »

Kje Hostati?

Kje Hostati?

dbwalker ::

Lep Pozdrav!

Pred približno dvema mesecoma sem pri slovenskem ponudniku kupil si. domeno, saj nameravam postaviti spletno stran..

V ponudbi je bilo zraven nakupa tudi tromesečno brezplačno hostanje, kar se mi je zdelo OK..saj sem nameraval tri mesece porabiti za postavitev strani, kasneje pa bi ( saj se mi je ponudba zdela OK ) hostanje tudi nadaljeval, pač za OK ceno..

Vse lepo in prav, dokler ni prišlo do tega da sem poskusil naložiti izdelano stran...

To mi nikakor ni uspeko..zato sem poprosil za pomoč še (dosti bolj izkušenega ) kolega..ki mu v večkratnih poskusih ni uspelo..

Pri pinganju je ugotovil, da se je izgubilo kar 25% pingov..in njegova "prognoza" je bila, da fantje očitno želijo tržiti hostanje na nizkozmogljivi ADSL povezavi..

Kasneje sem si raje odprl ".yi.org" domeno, kjer sem na drugem serverju ( ki pa ne more biti trajna rešitev ) testno zaganjal novo stran.

No..končno vprašanje: :D

Kateri slovenski ponudnik, bi bil najprimernjesi za hostanje..čepričakujem da bom dolgoročno potreboval hiter dostop in ( zaradi video vsebin ) tudi večjo količino spominskega prostora???? ( pa tudi cena ne sme biti prevelika :\ ..

Eni mi svetujejo "Triero"..jaz bi pa se rad odločil za najbolj "fer" zadevo..da ne bom prisiljen znova in znova prenašati domeno..


Hvala za odgovor,

dbwalker
  • zaklenil: Tody ()

Gwanaroth ::

Lahko ti priporočam Hostko.si. Tam imamo postavljeno vse v zvezi s firmo. DNS, domačo stran, maile itd.. Laufa BP. Uptime 99,9%, nisem še naletel na težave. Je pa locirano v Amis (Medinet) strežniškem centru, tako, da se mi zdi storitev kar kvalitetna in tudi cenovno ugodna.

Preglej malo njihove ponudbe tukaj.

P.S.: Ne želim delati nobene reklame; samo kot priporočilo.
Lights often keep secret hypnosis..

dave78 ::

Če potrebuješ veliko placa in prenosa za nizko ceno priporočam MojPlanet.net gostovanje, ampak strežnike imajo v Ameriki, tako da je precej odvisno od tvoje ciljne publike, če boš imel obisk iz Amerike, bo stvar delala ko šus, drugač pa zna mal štekat pri prenosu čez atlantik.

PaJo ::

Ce imas domeno, ta ni vezana na nobenega hosterja, zadevo lahko s pomocjo obrzca pri registraju spremnis kadarkoli komot.
Kar se pa tice hostanja pa si poglje tiste zadeve zgoraj, ce pa imas kaksne posebne potrebe pa povej, mogoce se da kaj narediti.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Tody ::

mate zato posebno temo...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376294348 (17640) hariscorale
»

Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
819000 (6493) Gost
»

OK in poceni gostovanje?

Oddelek: Izdelava spletišč
212941 (2905) nodrim
»

Kateri Web Host?

Oddelek: Omrežja in internet
132074 (1563) ferjan
»

WebHosting - rabim - nujno!

Oddelek: Omrežja in internet
151583 (1202) SLOWWWeb.net

Več podobnih tem