Forum » Operacijski sistemi » Program za odčitavanje Temp v Linuxu
Program za odčitavanje Temp v Linuxu
markojecar ::
Zdravo!
Imam Linux Ubuntu zadnjo verzijo, jaz bi rabo nek Linuški program za odčitavanje temperatur v mojem comp. Nekoč ko sem še imel Windowse sem lahko mel SpeedFan in MBM 5.0
Zdaj pa me zanima če obstaja kakšni program za odčitavanje temperature tudi v Linux Ubuntu?
Hvala za odgovore!
Imam Linux Ubuntu zadnjo verzijo, jaz bi rabo nek Linuški program za odčitavanje temperatur v mojem comp. Nekoč ko sem še imel Windowse sem lahko mel SpeedFan in MBM 5.0
Zdaj pa me zanima če obstaja kakšni program za odčitavanje temperature tudi v Linux Ubuntu?
Hvala za odgovore!
jype ::
lm_sensors in katerikoli program za risanje grafov. Sensord ti zna risat grafe ki jih potem gledas v web browserju.
Kostko ::
Ali pa lm_sensors v kombinaciji z gkrellm je tut zlo fajn varjanta... dela lahko celo za remote mašine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 1932 (1405) | mulc007 |
» | Fedora core 5 in UPS mustek powermust 600, ter odčitavanje temperaturOddelek: Operacijski sistemi | 1387 (1305) | Saintek |
» | lm_sensors v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1257 (1124) | CCfly |
» | Gentoo Linux & nov KDE problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1189) | Tarzan |
» | a obstaja kaksne program kot je MBM za linuxOddelek: Operacijski sistemi | 860 (829) | dr.J |