» »

Motorola E1070

Motorola E1070

simo2 ::

Lep pozdrav!
Mene pa zanima koko prenesti glasbo, igre, ozadnja na Gsm Motorola E1070 preko USB-ja?!
Hvala za odg.

če seveda že kdo ima izkušnje s tem?

Drejcula ::

kaj si dobil kabel poleg nakupa in programe, ker jas jih nisem;(

Nič nisem dobil zraven (samo polnilec, telefon in baterijo, ter seveda navodila in garancijo);(

Kaj si si nabavo usb kabel,jas ga imam sicer od digitalca sonyjevega samo ko ga prikjučim mi začne indikator za baterijo otripat.
Kaa tebi dela to isto ali ne.:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drejcula ()

Taras_Bulba ::

...pa nekje pod utripajočim indikatorjem za baterijo verjetno piše "charging"?

A PC ti mobitel prepozna kot USB mass storage device? No, če ti potem svoje stvari shraniš tja, v primerno poimenovane direktorije. Če ne, pa motorola phone tools, p2k tools, p2k driverje...

ja ne: hvala iščem že te programe na netu pa nikjer nič

ko priklopim mi računalnik najde telefon, na GSMu pa piše polnjenje. Se bojim da nebi kaj zjebal:D

Ja meni enako dela. Ko priklopim GSM preko USB kabla (od digitalca MUSTEK) mi kaže indikator za polnenje baterije!!!!

Nikjer pod utripajočo baterijo ne piše "charging"!!!

Ja Simo2 rabo bi gonilnike pa bi pomojem delovalo, samo kje jih naj dobiš maMotorola to ful smotano glede programov da jih moraš kupiti.
Pri SE so vsi programi Free;((

Drejcula, kot predvidevam imaš tudi ti to motorolo. A maš gonilnike? Jaz sem neke gonilnike dobil, pa sem naložil in mi vseeno ne dela!!

serbus... ma nimam gonilnikov jih čem skinit iz mule pa net nekaj ne dela vredu (sinfonika jebe). Baje so enaki kot za V3X

Ja jaz sem tudi dobil neke driverje za motorolo V3X, pa kot pravim mi ne dela! Če ti bo uspelo bi te prosil če bi mi lahko poslal te gonilnike.

p.s.:imaš ti že kartico v telefonu (transflash kartico)???

Ja ti bom poslal če mi bo uspelo, kartice pa še zaenkrat nisem nabavil..koliko je te cena kartice pa koliko te maksimalno podpira GSM.

ja najcenejša je okoli 4000-5000 Sit, samo nisem ziher če je 128M ali 256M. Za omejitev pa nevem!

JamesBond ::

Mene pa zanima, če je probal kdo približno, klko žre predvajanje mp3-jev baterijo na tem telefonu? Ker sem mel namen kupiti mp3 player, ampak bom raje kupil slušalke za ta tel. pa eno 1GB kartico, pod pogojem seveda, da baterija drži solidno.

JamesBond ::

Pa še nekaj me zanima: če želim, da mi telefon vedno deluje na 3G potem morem nastaviti v nastavitvah omrežja Hitrost - Neprekinjeno? Če je tako, kako pa nastavim, da je na 3G, ko je le to mogoče in gre na 2G ko ni druge? Ker če mam na default nastavleno mi skoči na 2G nazaj vedno..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...

Oddelek: Pomoč in nasveti
437138 (5838) clothes
»

Motorola droid/milestone (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10314458 (12217) overlord_tm
»

motorola v 360!

482945 (1553) schranzek
»

motorola v975 igre (strani: 1 2 )

515490 (4100) THX
»

Lastniki Motorole 250 sem - pomoč