» »

Empire earth

Empire earth

1309976 ::

Bog!

Zadnje dneve sem sprobal kar nekaj novih špilov in moram rečt, da sem bil verjetno še najbolj razočaran nad tem špilom...
Pričakoval sem mix vseh najboljših stvari dveh slavnih špilov (aoe in cive)..tako so tudi napovedovali...pa sem bil grdo razočaran...Empire Earth je zame še en dokaz da res redkim uspe zmešati dva različna pristopa in narediti dober špil.
Čeprav je špil v 3D name sama ni naredila najboljšega vtisa, odkrito rečeno se mi je grafika v AOE2 zdela dosti boljša.
Razočarale so me tudi same kampanije..premalo in prekratko...niti pod razno ne dosežejo dolžino in kompleksnost Cive, po čemer se naj bi tudi zgledovali.Vmesnik pa se mi zdi še najbolj podoben prvi AOEin editorju, ki ga je le ta imela...
Če najde kdo kakšno dobro stvar v tem špilu naj pove!
Mogoče bo pa v PC Gamerju dobro ocenjena... ( pri njih se mi zdi da pogosto kar prepišejo angleške opise z neta )
Aja še to špil sem sproboval celo popoldne,kar lahko pove kako me je "not potegno"...potem pa sem zdolgočaseno dal exit game...

LP
8-O>:D;((|O:(
  • spremenilo: 1309976 ()

Yohan del Sud ::

Ja no prva kampanija je še kar, druga je pa dolgcajt do amena. Naprej pa še nisem probo. Sicer pa vzdušje je vredu amak scenariji so prekomplicirani dostikrat in neoriginalni. AOE je boljši, četudi ne dosti.

ABX ::

AI goljufa. (Pika)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Dami ::

Jst sn sam tutoriale prešpilu. Sploh ne vem če bom šou kampanijo igrat. Taki špili (kot tudi AOE2) so nareti za multiplayer. In glih to bom (upam da) kmal sprobau.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

cahahopie ::

A pol, da je bedn? Jaz, ki sem takšen stratego-maniak pa sem full pričakoval iz nje. Upam, da ni tako slaba.. če pa je razočaranje potem pa bomo pač čakali na orginalno nadaljevanje AOE2 ... Age of Mithology ...komaj čakam in grem stavit, da bo zopet velika uspešnica ... veste tale formula je zelo uspešna Micro$oft(mucho dineros, veliki strogi in požrešni kapitalist brez milosti) + Ensamble Studios(veliko izkušenj na tem področju, dober in delaven team) = Nor špil, ki ga bom nabijo zopet 2 leti prek neta na Zone serverjih.
Billy the Grat! Give us some food!!|O
>:D

zile ::

Cahahopie: eni ga pa še zmer nabijamo na Zone-u.

Simko ::

Heh, huh in hah! :c)

Saj niste resni...boljše strategije še ni bilo! :|


zile koncno sem porihtal tisto za AOK na zonu, zdaj me pa niti malo več ne mika, igro imam kakšen teden in moram spet reči, da boljše strategije enostavno še ni bilo. Kaj je tako dobrega? Igrajte jo, pa boste vidli, preveč stvari je :c) Grem jaz raje nazaj špilat. Z bratom nabijava ko zmešana.

Gospod Goodman je spet pokazal, da zna. Vsaka mu čast.

lp

_sas_ ::

EE se mi zdi se boljsi od AOE ... no saj v bistvu je spil skoraj isti. Edino kaj so malo prevec zakomplicirali je to, da si poleg pre-made civilizacij, lahko se custom izberes (torej sam dolocis prednosti).

Res pa, da se campaign nisem igral ... sem kr takoj na netu zacel ... samo je se prazno v primerjavi z zone ... na vseh 4-ih serverjih jih je ponavadi 50, ki ne igrajo ... na zone pa kakih 1000 (govorim za AOE TC)

ginekolog ::

Igra JE ZAKON !!! :D:D

Ne bom argumentiral, povem le, da igram strategije od civ1 dalje in EE je res gut.

Jani


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Age of empires 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
558592 (1672) Twixz
»

Age of empires 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
678074 (1880) oo7
»

Igra Age of Empires III bo izšla 28. oktobra (letos)

Oddelek: Novice / Igre
456607 (4405) kuglvinkl
»

Kera strategija??

Oddelek: Igre
281784 (1493) BendeR
»

Par dobrih iger...

Oddelek: Igre
252232 (1841) OldSkul

Več podobnih tem