Forum » Igre » Age of empires 3
Age of empires 3
Nejc Pintar ::
Mene pa zanima če se da Skirmish igrati še kaj drugega kot deathmatch, ter kako?
Lahko je biti prvi, če si edini!
Shegevara ::
naj bi se dalo..
a veš, na začetku, ko izbereš državo (narediš novo) te tam na čisto zadnji stopnji izpopolnila vpraša kako bo potekala igra. je dva načina
-supermacy: standardno
-deathmach:to je pa to kar pa maš ti
a veš, na začetku, ko izbereš državo (narediš novo) te tam na čisto zadnji stopnji izpopolnila vpraša kako bo potekala igra. je dva načina
-supermacy: standardno
-deathmach:to je pa to kar pa maš ti
Igra je definitivno boljša če jo kupiš zaradi dveh stvari
-patchanje
-online (edino če svoj server nardiš)
-patchanje
-online (edino če svoj server nardiš)
m0LN4r ::
no potem pa bom kar tu vprašal
A bi kdo vedu zakaj se mi govor pri misijah v igri pretrga in zamnuja. IIn kako treba kamero vrtet v igri a ne obstaja način tudi stavbe obračat?
A bi kdo vedu zakaj se mi govor pri misijah v igri pretrga in zamnuja. IIn kako treba kamero vrtet v igri a ne obstaja način tudi stavbe obračat?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
tilc_2 ::
Kamere se ne da vrtet lohk samo mal prbližaš, stavbe pa lohk obračaš samo v scenerino editorju. Z zvokam je pa v AOE3 tko čudn da je za motnje lohk kriv tvoj računalnik(zvočna al pa premal močn komp) al pa je inštalicija slaba.
Men dela vse gladko
Men dela vse gladko
[quote]Kamere se ne da vrtet lohk samo mal prbližaš, stavbe pa lohk obračaš samo v scenerino editorju. Z zvokam je pa v AOE3 tko čudn da je za motnje lohk kriv tvoj računalnik(zvočna al pa premal močn komp) al pa je inštalicija slaba.
Men dela vse gladko[/quote]
kamero se da vrtet. Pojdi v options pa klikni game options pa poišči oznako : allow camera roration.. in tko jo lohk vrtiš.
Stavbe lahk obračaš če maš neke mode.. se ne spomnem katerih
Men dela vse gladko[/quote]
kamero se da vrtet. Pojdi v options pa klikni game options pa poišči oznako : allow camera roration.. in tko jo lohk vrtiš.
Stavbe lahk obračaš če maš neke mode.. se ne spomnem katerih
m0LN4r ::
(kletvica),(kletvica) pa saj vprašanje je bilo da z katero tipko oz kako se vrti kamera v igri.
Imam vklopljen camera rotation ampak z katero tipko ker v connf. ne piše sem pa probal celo tipkovnico pa mi še vedno ni uspelo najti te MAGIČNE TIPKE !
Imam vklopljen camera rotation ampak z katero tipko ker v connf. ne piše sem pa probal celo tipkovnico pa mi še vedno ni uspelo najti te MAGIČNE TIPKE !
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Klemzz ::
ne da se mi inštalerat aoe3 da bi to probu, mogoče kolešček na miški??? prtisn not pa vrt miš???
hehe imam rešitev hehe
najprej preveri če imaš to vklopljeno v options
IN PAZI ZDAJ:
v igri klikneš:
...
CTRL + te tipke s puščicam (levo in desno)
Meni dela ko urca..
če ne deluje javite
najprej preveri če imaš to vklopljeno v options
IN PAZI ZDAJ:
v igri klikneš:
...
CTRL + te tipke s puščicam (levo in desno)
Meni dela ko urca..
če ne deluje javite
Seb4 ::
mene pa zanima zakaj ne morem bit visji lvl od 40? no vbistvu spilam pa mi napise da sem dosegel lvl 40 homecity ko pa grem ven pa sem se vendo na istem kot pred tem..kaj ne gre visje od 38? -.-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Age of empires 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8764 (1844) | Twixz |
» | Po dveh desetletjih velika vrnitev Age of Empires 2Oddelek: Novice / Igre | 9637 (5618) | GupeM |
» | Age of Empires II: The Age of Kings (The Conquerors Expansion)Oddelek: Igre | 2296 (2158) | zile |
» | Age of Empires IIIOddelek: Igre | 2080 (1621) | Neon87 |
» | StrategijaOddelek: Igre | 2045 (1701) | OmegaM |