Forum » Strojna oprema » Problem na prenosniku z mrezno in omrežjem
Problem na prenosniku z mrezno in omrežjem
alex32 ::
Doma imam tri PC-je z svojim IP-jem v mrezi in vsak vidi druzga brez problema.
Ko preklopim se notebook pa mi na prenosniku ne najde sosednjih Pc, ki so v mrezi. Preveril sem nastavitve. Internet explorer oziroam internet mi pa dela.
Ima kdo idejo, kako se lotit problema iz najdit rešitev?
Hvala
Ko preklopim se notebook pa mi na prenosniku ne najde sosednjih Pc, ki so v mrezi. Preveril sem nastavitve. Internet explorer oziroam internet mi pa dela.
Ima kdo idejo, kako se lotit problema iz najdit rešitev?
Hvala
~Speed ::
Nastaviti moraš povezavo, tako da bo laptop vključen v omrežje. Če maš win xp je to čist simpl, mislim da je čarovnik za povezave zadolžen za to... (Network setup wizard)
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
alex32 ::
Sej to sem ze ... pa nic ... vse sem nastavu kot pri ostalih PC razen IP-ja, ki je drug.
???
???
zee ::
a tudi če na laptopu v raziskovalcu napišeš: \\(ime enega PCja v mreži) se nič ne zgodi?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava namiznega računalnika in laptopa??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2351 (2225) | black ice |
» | Kako rešit WiFi - lan problemOddelek: Omrežja in internet | 2399 (2167) | ferdo |
» | Težave pri printanju na Lexmark E230 preko mrežeOddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (1002) | SkIDiver |
» | Internet sharing connection?Oddelek: Operacijski sistemi | 830 (767) | bizzare_ |
» | Dostop do interneta preko drugega recunalnika - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (1922) | Ag.Smith |