Forum » Loža » Vrednost starega denarja
Vrednost starega denarja
Matek ::
Doma sm najdu ene zelo stare hrvaške kune, in sicer bankovce po 1000 kun iz leta 1941 ter bankovce po 5000 iz leta 1943. Zanima me, če imajo tovrstni bankovci kako spodobno zbirateljsko vrednost, oz. kje bi to lahko uradno izvedel.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
SLOarmy12 ::
Lp, tudi jaz sem doma našel star denar in sicer dinarje iz časa yugoslavije... Poznate koga ki bi ta denar odkupil kot kakšen zbiratelj ali kaj takšnega?
Kamran ::
Živjo,
Lahko poizkusiš na bolhi pogledati, če kdo odkupuje, prej se pa lahko tudi na eBayu pozanimaš za koliko bi tvoji bankovci šli. Mogoče, vendar dvomim, lahko tudi na Kovine.si kaj povprašaš, čeprav so tam bolj kot ne PK friki.
Tudi sam imam kar nekaj teh Yugo papirnativ novcev, nekaj rupij in avstrijskih šilingov.
Lp, tudi jaz sem doma našel star denar in sicer dinarje iz časa yugoslavije... Poznate koga ki bi ta denar odkupil kot kakšen zbiratelj ali kaj takšnega?
Lahko poizkusiš na bolhi pogledati, če kdo odkupuje, prej se pa lahko tudi na eBayu pozanimaš za koliko bi tvoji bankovci šli. Mogoče, vendar dvomim, lahko tudi na Kovine.si kaj povprašaš, čeprav so tam bolj kot ne PK friki.
Tudi sam imam kar nekaj teh Yugo papirnativ novcev, nekaj rupij in avstrijskih šilingov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stare značke in denar, so kaj vredne ali v koš z njimi ?Oddelek: Loža | 10921 (491) | zodiak |
» | DenarOddelek: Loža | 1218 (899) | [D]emon |
» | USA Ekonomija - Trillion Dollar CoinOddelek: Problemi človeštva | 6584 (5462) | Jst |
» | Pravni nasvet oz. mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11607 (9924) | St235 |
» | Prodaja tolarjevOddelek: Loža | 3097 (2386) | Matheeew |