» »

T-2...neprijaznost na centrali

T-2...neprijaznost na centrali

t-zonaz ::

Pred kratkim sem prejel pogodbo za postopek priklopa na T-2. Kljub vsem podatkom so želeli tudi kopijo osebne izkaznice. Zanimalo me je zakaj pa potrebujejo še to kopijo. Poklical sem, pa mi je na drugi strani neprijazna oseba osorno odgovorila da naj me to ne zanima, naj pošljem in pika. Zakaj to potrebujejo pa ni povedal. Zahteval sem, da naj mi dajo nekoga odgovornega, ki mi bo lahko to razložil, pa mi spet osorno odgovori da nima nobene številke in mi vrže dol telefon.
Najbrž si predstavljate, da me je minilo se sploh priklopiti na T-2 če so že v začetku take težave...zato me zanima kako ste zadovoljni s T-2 tisti izven LJ. Če vam dela vse v redu in seveda pa me tudi zanima zakaj kopija osebne izkaznice?
t-zonaz
  • zaklenil: Senitel ()

Senitel ::

Ta tema definitivno ne spada sem. O T-2 je veliko povedanega v tem oddelku.

Vajenc ::

Za veliko sklepanj pogodb potrebuješ kopiran osebni dokument ( pri denarnih kreditih povsod ). Zakaj? Verjetno si želijo vedeti kakšen si po izgledu, če si državljan SLO, emšo, kraj bivanja...
Kolega ima "že" priklopljen T-2, je pa dolgo čakal, da so priklopili. Sedaj ko je , pa se še ni nič pritoževal. Z podporo uporabnikom pa je tko ali tko vseeno kje si - če zadeva laufa seveda.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Policija slikala osebno izkaznico (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8516450 (12718) solatko
»

Preprodajalec avta hotel slikati moje dokumente?

Oddelek: Na cesti
183090 (1884) Kawl6
»

Na kaj "paziti" pri nakupu telefona preko Bolhe?

Oddelek: Loža
4914363 (12524) poweroff
»

Korejska igra hoče mojo sliko in kopijo osebne (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
5711907 (10506) Reycis
»

Delodajalec zbira podatke o svojih zaposlenih. Katere lahko ?

Oddelek: Problemi človeštva
356814 (5156) BlueRunner

Več podobnih tem