Forum » Strojna oprema » tipkovnica
tipkovnica
Privatnik ::
meni v windowsih naprimer ko stisnem tri tipke skupaj, ta tretja ne zagrabi, npr levo+gor+A, takrat A ne zagrabi. Kaj bi lahko blo narobe, mogoce driverji al se da to kak v config.sys zrihtat, vcasih vem da se je nekot to dal naredit.
Najlepsa hvala za odgovore !!
LP
Najlepsa hvala za odgovore !!
LP
OK, tipkovnco bom zamenju :)))) sam neki me se zanima.
Pr kolegih smo probal, pa lahk najvec 5 tipk naenkrat stisnejo, pol zacne piskat speaker. Kolk tipk nej bi se sploh lahk dal naenkrat stisnat ?? Bi se dal kej vec ko 5
Hvala za odgovor !
LP
Pr kolegih smo probal, pa lahk najvec 5 tipk naenkrat stisnejo, pol zacne piskat speaker. Kolk tipk nej bi se sploh lahk dal naenkrat stisnat ?? Bi se dal kej vec ko 5
Hvala za odgovor !
LP
tha_man ::
Hehe, pred par dnevi sem kupu eno ful staro tipkovnico (gor ma še stikalo za preklop med XT in AT ). Naenkrat prime malo morje tipk; sem probal v glasbenih programih ki oponašajo klaviaturo: igraš lahko cele akorde, po deset (10!) tipk in več naenkrat dela. Večina tipkovnic ki sem jih do sedaj imel je imela tud probleme če si pritisnil preslednico in še kaki dve tipki zraven - pri tej imaš lahko brez najmanjšega problema na preslednici fire . Poleg tega ima noter prava stikala, ne tiste gume kot jo imajo tapoceni nove. Občutek pri tipkanju je krasen! Zakon tipkovnica!
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
OK :))) in kje naj jst to kupim, al lahk kr eno staro tipkovnco prklopim gor pa dam za na ps2 vmesnik umes, pa nej bi blo bols al ne ?
hvala !
hvala !
Dami ::
Če smo že pr tipkovnicah. Mislim nabavit MS natural pro usb, vendar nemško varianto (pr nas so predrage). A mam lahk kake probleme glede šumnikov al je to od tipkovnice neodvisno (je pač važn kak maš v winsih naštimano)?
Aja, drgač pa mam zdele chery 83 in več k 4 tipke ne morm naenkrat držat (začne piskat). Je sux če sn kdaj kak split screen špilu al pa nba live na eni tipkovnici....enostavno ne gre.
Aja, drgač pa mam zdele chery 83 in več k 4 tipke ne morm naenkrat držat (začne piskat). Je sux če sn kdaj kak split screen špilu al pa nba live na eni tipkovnici....enostavno ne gre.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dami ()
Heisenberg ::
ne vem kaj mate to da vam skos piska....
jst mam cherry g83 pa lahko pritisnem vse tipke pa nau nic piskala...
je pa tut res,da nimam pc speaker priklopljen
jst mam cherry g83 pa lahko pritisnem vse tipke pa nau nic piskala...
je pa tut res,da nimam pc speaker priklopljen
Privatnik, najboljše da greš kam ko mečejo stran stare računalnike, odneseš par tipkovnic in jih sprobaš (rabu boš seveda pretvornik). Ampak ni starost pogoj da bo delalo toliko tipk naenkrat. Imam namreč še eno podobno staro, pa naenkrat tud prime od 3 to 5 tipk, nič več. Sm drugače je pa zadeva totalno kvalitetna. Tehta pa kak kilogram
ok, hvala za odgovor :)))) grem kr juter adapter kupit, pol pa iskat stare ripkovnce :)))))
a je slucajn mozno da je to kej s plato povezan ?? da bi blo na plati kej nastavlen ???
Hvala
Hvala
Dami ::
Jst tud mislim da je plata kriva. Ker mam eno DTK sraje, več stavim na to.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
ABX ::
Razlogov je več zato je pizdarija. Celo med igrami se dogajajo čuda.
Primer
MK 1/2/3 največ 4-5 tipk naenkrat (tipično ko padeš v nezavest da pritisneš vse tipke naenkrat in nasprotnik se komaj premika), emulator Capcom na istem PC-u, nismo upseli pritisnit tolko tipk da pi piskalo.
V pisarni igram SWOS in 2-3 tipke so max.
Primer
MK 1/2/3 največ 4-5 tipk naenkrat (tipično ko padeš v nezavest da pritisneš vse tipke naenkrat in nasprotnik se komaj premika), emulator Capcom na istem PC-u, nismo upseli pritisnit tolko tipk da pi piskalo.
V pisarni igram SWOS in 2-3 tipke so max.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX ::
Ma kurac je dovolj, pizdarija je v tem da ko pritisneš tri tipke na enkrat gor/levo + strel mi začne Pc piskat.
Sem že hotel ščupat ven Pc speaker samo je zalotan na plato (če bo še malo težil dobi kos železa v čelo).
Sem že hotel ščupat ven Pc speaker samo je zalotan na plato (če bo še malo težil dobi kos železa v čelo).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX, mi je znana ta zadeva. Do sedaj teh problemov nisem imel samo na Amigi 500 (Amiga 1200 jih je že imela, tako kot vsi PC-ji). No, dokler nisem zgoraj omenjene tipkovnice nabavu
Sponka ::
Dami, ne bos mel problemov --> to je stvar drajverjev. Sam sem na Dunaju kupil MS Internet PRO in uporabljam brez problema, potem pa sem dobil podajeno navadno MS Internet s sumniki in sem samo prestavil sumnike. Sluzi dobro in ni opaziti, da imam kombinirane tipke.
b.
b.
OK, zdej sm prklopu eno staro tipkovnco, pa na adapter za na ps2, pa gre stisnat 6 tipk naenkrat, ampak max 4 na crkovnem delu, vec ne gre kr zacne piskat :)))
no boljs ko pa sam ena :)))))
Hvala za nasvete.
LP
no boljs ko pa sam ena :)))))
Hvala za nasvete.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica (število hkrati pritisnjenih tipk)Oddelek: Strojna oprema | 1080 (846) | RejZoR |
» | Tipkovnica (taka da ne piska če sistneš več tipk)-mehke tipkeOddelek: Kaj kupiti | 1592 (1346) | ;-) |
» | Gamerska tipkovnica ? tarantula/g15/???Oddelek: Kaj kupiti | 1978 (1692) | El Nino |
» | Logitech G15 tipkovnica - prakticne izkusnje?Oddelek: Strojna oprema | 1980 (1334) | msedem |
» | Tipkovnica za igriceOddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (904) | ABX |