Forum » Kaj kupiti » Domači strežnik
Domači strežnik
Kibby ::
LP! Kupujem nov domači strežnik, saj moj prejšnji ni več sčasom. Premišljeval sem o: Gigabyte plošči soc. 939 z integrirano grafično, Procesor amd64 3000+/3200+, 512 geil ddr, pa WD 250 sataII disk. Strežnik bi predvsem uporabljo za FTP ter kako manjšo stran.
Zanima me vaše mnenje, predvsem tistih bolj izkušenih z temi stvarcami. Zaluštal se mi je tudi Opteron 144, samo dvomim da ga tale plata, ki sem si jo nagledal, podpira. Zanima me kako se da razbrati z maticnih plošč katere podpirajo Opterone, saj pri vseh pise samo (64 (pa imena jeder), X2 in FX). Tudi mnenje o celem kompletu me zanima. Hvala vsem za pomoč.
Lep pozdrav!
PS: Ce ima kdo kak predlog glede drugega kompleta, ki ni predrag, naj kr napise. LP
Zanima me vaše mnenje, predvsem tistih bolj izkušenih z temi stvarcami. Zaluštal se mi je tudi Opteron 144, samo dvomim da ga tale plata, ki sem si jo nagledal, podpira. Zanima me kako se da razbrati z maticnih plošč katere podpirajo Opterone, saj pri vseh pise samo (64 (pa imena jeder), X2 in FX). Tudi mnenje o celem kompletu me zanima. Hvala vsem za pomoč.
Lep pozdrav!
PS: Ce ima kdo kak predlog glede drugega kompleta, ki ni predrag, naj kr napise. LP
Gwanaroth ::
Kak sistem boš pa laufal? Če win, potem definitivno še vsaj 512 MB rama zraven.
Čeprav, za domači strežnik imam jst P2 450 MHz, 256 MB Ram, enih 40 giga diska, laufam pa Debian in ne vidim večjih hardwerskih potreb.
Čeprav, za domači strežnik imam jst P2 450 MHz, 256 MB Ram, enih 40 giga diska, laufam pa Debian in ne vidim večjih hardwerskih potreb.
Lights often keep secret hypnosis..
Kibby ::
Linux Debian uporabljam. Ja tale sedanji streznik bom za dokaj solidno ceno prodal pa pol sem mislo dodat 30k ki sem jih prisparal pa bi lahk blo ;) Graficna mi pol itak ne igra velike pomembnosti, ram pa bi pol svcasoma dodal se kakih 512 zravn, za mesec al dva :) LP
antonija ::
Kaj bo vse laufal ta streznik? Ker 200MHz pentium cist lepo fura "FTP ter kaksno majhno stran". Edino ozko grlo je domaci upload...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Server za virtualizacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1700) | SeMiNeSanja |
» | Poceni, tih strežnik za domaOddelek: Kaj kupiti | 1056 (858) | hojnikb |
» | Alternativno ( != Apache) web strežniki - kako imeti vsak virtualhost na svojem userjOddelek: Programiranje | 1680 (1357) | Red_Mamba |
» | Kje v SLO kupiti server za 5000Euro?Oddelek: Kaj kupiti | 4009 (3051) | piek |
» | Nov računalnik - vaše mlenje in opombeOddelek: Kaj kupiti | 1564 (1414) | Utwig |