Forum » Zvok in slika » Genious SP-K10 - ni zvoka - kje dobiti gonilnike?
Genious SP-K10 - ni zvoka - kje dobiti gonilnike?
billgates ::
imam problem.imam geniusove zvočnike SP-K10.Priklopim jih, vendar ne dajo zvoka, v katerokoli vtičnico na kartici že vtaknem.predvidevam da je treba snet driverje ampak kje jih snet ker jih ne najdem.nimam kakšnega CD-ja, tako da bi jih moral dobit na netu (vsaj mislim)
- spremenilo: Stepni Volk ()
BluPhenix ::
Pa kaj bi še liziko?
Glede na to, da ti zvočniki niso USB ne rabiš nobenih driverjev. Če ti ne dela zvok je mogoče ker:
- nimaš inštalirane zvočne kartice, ampak iz napisanega se ne da najti driverjev za tvojo zvočno
- si vtikal v vse luknje razen pravo. Če imaš novejši računalnik pravo luknjo ni problem najti, pač vtakneš konektor zvočnika v luknjo iste barve, kot jo ima konektor zvočnika (zelene... res tako težko?)
- so zvočniki pokvarjeni
- zvočnikov nisi vklopil v elektriko
- imaš glasnost na zvolčnikih na nuli
- imaš glasnost v Windows na nuli
Najprej preveri vse našteto in če nič ne deluje malo bolj opiši problem, ne pa da pišeš neke osminske opise problema.
EDIT: aja in zvočniki so GENIUS, ne GeniOUs. Drugič vsaj prepiši prav.
Glede na to, da ti zvočniki niso USB ne rabiš nobenih driverjev. Če ti ne dela zvok je mogoče ker:
- nimaš inštalirane zvočne kartice, ampak iz napisanega se ne da najti driverjev za tvojo zvočno
- si vtikal v vse luknje razen pravo. Če imaš novejši računalnik pravo luknjo ni problem najti, pač vtakneš konektor zvočnika v luknjo iste barve, kot jo ima konektor zvočnika (zelene... res tako težko?)
- so zvočniki pokvarjeni
- zvočnikov nisi vklopil v elektriko
- imaš glasnost na zvolčnikih na nuli
- imaš glasnost v Windows na nuli
Najprej preveri vse našteto in če nič ne deluje malo bolj opiši problem, ne pa da pišeš neke osminske opise problema.
EDIT: aja in zvočniki so GENIUS, ne GeniOUs. Drugič vsaj prepiši prav.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
glede lizike:nočm je, hočm delujoče zvočnike.Problem je v tem da komp sploh ne zazna zvočnikov.pa če to pomaga:soundMAX digital intergrated audio imam, sam ko hočm control panel odpret mi je ne
BluPhenix ::
Komp ti nikoli ne bo zaznal zvočnikov. No zaznal bo USB zvočnike. Niti nima kaj zaznati. Zvočna kartica meče ven audio signal ne glede ali so gor priključeni zvočniki ali ne.
Očitno imaš probleme z zvočno kartico in ne zvočniki.
Očitno imaš probleme z zvočno kartico in ne zvočniki.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
vendar ne razumem zakaj z zvočniki problem. pred kratkim se mi je komp sesul in prej so zvičniki normalno delovali.sedaj sem dobil komp nazaj pa ne delujejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7411 (2523) | Skater1982 |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6870 (4579) | Mikec17 |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3014 (2268) | shadeX |
» | Problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 739 (626) | gapic_8 |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5437 (4434) | hyphh |