» »

katero TV kartico za prenosnika?

katero TV kartico za prenosnika?

NemecRok ::

Pozdravljeni!

Kolkr vem, se da tudi za prenosnike nabavit tv kartico, vendar se na te zadeve nič ne spoznam, zato bi vas prosu, da mi pomagate pri sami izbiri kartice ter me opozorite na katere stvari je potrebno biti pri nakupu pazljiV??

Prosil bi vas tudi da kar navedete konkretne primere, da si jih potem jst ogledam ter pretehtam kateri mi b o bolj ustrezal.

Že v naprej se vam najlepše zahvaljujem za vaše odgovore, ki mi bodo prišli zelo prav.

LP,

Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT

Ledenko@64 ::

na prenosnika lahko priklopiš katero koli zunanjo TV kartico na usb, obstajajo pa tudi za PCMCIA kot je recimo AverTV Cardbus
.::..::.@Mac.::..::.

McHregec ::

WinFast TV TUNER PALMTOP TV na USB 2.0 ni slaba izbira.
Destroyer Of The Worlds.

trek@s ::

Sam imam AverMedia Cardbus kartico. Edino kar me moti je to, da včasih, če obremenim računalnik, zače zvok zaostajati za sliko, vendar če ugasneš/prižgeš tv nazaj je vse v redu. všeč mi je, ker je izredno majhen, ga lahko nosim naokoli, ne potrbuje zunanjega napajanja,... Prej sem imel USB varianto, pa sem zamenjal zaradi zgoraj opisanih prednosti. Drugače je pa kakovost slike skoraj povsem enaka - jaz ne opazim razlik (v primerjavi z Leadtek Winfast USB II)

NemecRok ::

...hvala za nasvete.

Trenutno si ogledujem ti dve tv kartici:

http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Sedaj pa me zanima ktera se vam zdi boljša, da ima več funkcij ter katere so tiste stvari, ki jih pri kateri od teh navedenih tv kartic pogrešate?...kaj bi še lahko imela?

Lp
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LCD TV kot monitor?

Oddelek: Strojna oprema
84156 (4017) T(he) Boss
»

Kateri TV tuner ?!

Oddelek: Kaj kupiti
112225 (1928) SkIDiver
»

Katero TV kartico kupiti!

111615 (1388) Robert_S
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

17919612 (12652) Izi
»

Nekaj nejasnosti pri nakupu novega računalnika

133755 (3386) coldman

Več podobnih tem