Forum » Izdelava spletišč » web streaming
web streaming
nejc_ ::
Zanima me, ce se je ze kdo kaj resno ukvarjal s streaminjem avdia/videa preko weba. Predvsem me zanima, ce je ze kdo postavil helix server v produkcijske namene in mogoce windows media server?
Zanimajo me vase izkusnje, na probleme in omejitve, ki ste pri tem naleteli, pomisleke za izbiro prve ali druge moznosti...
Zanimajo me vase izkusnje, na probleme in omejitve, ki ste pri tem naleteli, pomisleke za izbiro prve ali druge moznosti...
pivmik ::
Jaz sem postavil Shoutcast TV server na BSDju. (vse zastonj, legalno)
Delalo dokaj v redu, samo vsake nekaj dni se je porogramu sfukalo in je obremenjeval procesor 100%, pol je blo treba server killat in na novo pognat.
Pri web streamingu je največji problem pasovna širina. Moreš imet FUL dober upload za streama kvalitetno sliko mnogim uporabnikom.
Delalo dokaj v redu, samo vsake nekaj dni se je porogramu sfukalo in je obremenjeval procesor 100%, pol je blo treba server killat in na novo pognat.
Pri web streamingu je največji problem pasovna širina. Moreš imet FUL dober upload za streama kvalitetno sliko mnogim uporabnikom.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa FTPOddelek: Pomoč in nasveti | 3571 (3198) | SeMiNeSanja |
» | nodejs single thread non-blocking i/oOddelek: Programiranje | 903 (742) | noraguta |
» | GPRS serverOddelek: Omrežja in internet | 1304 (1072) | neoto |
» | Postavitev serverja na ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1080 (761) | Hux |
» | Postavitec forumaOddelek: Omrežja in internet | 1724 (1488) | iBojan |