Forum » Izdelava spletišč » Prikaz vsebine *.txt datoteke na strani -kako
Prikaz vsebine *.txt datoteke na strani -kako
iso2000 ::
Pozdravljeni!
Lotil sem se izdelave neke spletne strani in bi rad na večih podstraneh prikazoval aktualne dogodke znotraj nekega okvirčka. Da bi lahko spreminjal samo eno datoteko, sem dobil idejo, da bi vsebino neke txt datoteke nekako linkal v okvirček. Ker nisem ravno vešč izdelave spletnih strani me zanima, če obstaja kakšna preprosta metoda za rešitev te naloge. Zanima me tudi, kako bi izdelal skriti števec obiska. Spet bi bilo fino, če bi bila rešitev čimbolj preprosta.
Hvala za odgovore in LP!
Lotil sem se izdelave neke spletne strani in bi rad na večih podstraneh prikazoval aktualne dogodke znotraj nekega okvirčka. Da bi lahko spreminjal samo eno datoteko, sem dobil idejo, da bi vsebino neke txt datoteke nekako linkal v okvirček. Ker nisem ravno vešč izdelave spletnih strani me zanima, če obstaja kakšna preprosta metoda za rešitev te naloge. Zanima me tudi, kako bi izdelal skriti števec obiska. Spet bi bilo fino, če bi bila rešitev čimbolj preprosta.
Hvala za odgovore in LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 6191 (4196) | Netrunner |
» | PHP in varnost.Oddelek: Programiranje | 3088 (2584) | krho |
» | izdelava spletne stvari, en detajlOddelek: Izdelava spletišč | 1342 (1139) | ThinMan |
» | Kako se izdelujejo taksne strani v ASP?Oddelek: Izdelava spletišč | 1891 (1517) | njok |
» | css vs framesOddelek: Izdelava spletišč | 1912 (1607) | b0B3k |