» »

Konstantno ugasanje programov

Konstantno ugasanje programov

IJA ::

Kakšni dve (2) leti nisem imel nobenih problemov z ničemer kljub temu da seb bil 24/7 na netu. Potem pa kar naekrat serija problemov, katerim sam nisem kos. Začelo se je po formatiranju sistemske particije C in ponovno namestitvijo OS WIN XP pro. Po uspešni namestitvi WIN nisem mogel namestiti WIN XP SP2 (program se je med instalacijo sam terminiral), zato sem ta primanjkljaj pac zapolnil s kupico updatov in ostalih programov (zgleda da ne uspešno).
PROBLEM: Opisal ga bom na primeru igre Heroes of might and magic 3 (čeprav se mi to dogaja pri večini programov ki jih uporabljam (nujniki delajo normalno)), ki je tako grafično kot sistemsko nnezahtevna.
Najprej se je program med izvajanjem sam zaprl na vsake toliko časa.(problem sem lahko rešil z reinštalacijo). Potem sem ugotovil, da v primeru ponovnega instaliranja programa ta normalno dela le dokler ne resetiram računalnika. Ok pač ne bom ugašal računalnika. Ampak NE! Sedaj se programi sami terminirajo po nekem njim lastnem času in si nimam kaj.
Problem je, ker zaradi tega nimam osnovnih pogojev za normalno delo na računalniku.
ZANIMA ME: kaj naj naredim, da ne bom brez veze formatiral in s tem problema ne rešil?
(Auto-CAD; Traktor DJ studio, opisana igra,...)

HVALA!
LP JR

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3ds max ne deluje

Oddelek: Programska oprema
8680 (582) Qushaak
»

Optika napeljava

Oddelek: Pomoč in nasveti
258939 (7577) bhocevar2000
»

Modri zaslon pri uporabi SCSI

23976 (727) krneki0001
»

Naslednik Viste že 2009? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
18414898 (9553) Kenpachi
»

morec ScSI problem

7918 (787) Phoebus

Več podobnih tem