Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri kopiranju datoteke
Problem pri kopiranju datoteke
alkoo ::
Imam en velik problem...
Ko želim skopirati datoteko iz dvdja vse skupaj zmrzne. Dobim tole sporočilo:
Dr.Watsona sem že onemogočil, potem pa je takoj ko sem datoteko hotel kopirati dobil "zavrnitev" (sporočilo o napaki: error at reference #000 ...., saj veste). Normalno pa lahko kopiram vse kar ni povezano z dvd pogonom. Te napake so se pričele danes. Nisem pa ničesar bistvenega nalagal danes na računalo.
Z spybotom sem preveril sistem in nič ne odkrije.
Kaj bi to lahko bilo? Prosim za pomoč.
Ko želim skopirati datoteko iz dvdja vse skupaj zmrzne. Dobim tole sporočilo:
Dr.Watsona sem že onemogočil, potem pa je takoj ko sem datoteko hotel kopirati dobil "zavrnitev" (sporočilo o napaki: error at reference #000 ...., saj veste). Normalno pa lahko kopiram vse kar ni povezano z dvd pogonom. Te napake so se pričele danes. Nisem pa ničesar bistvenega nalagal danes na računalo.
Z spybotom sem preveril sistem in nič ne odkrije.
Kaj bi to lahko bilo? Prosim za pomoč.
alkoo ::
Sedaj sem ugotovil, da to dela samo dvd pogon (cd rom dela bp) samo z nekaterimi dvdji. Nekatere pa bere čisto normalno. Tudi tisti s katerimi so problemi so berljivi (sem poskusil narediti image dvdja pa je šlo čisto normalno ). Torej mislim da so krivi izključno windowsi. Samo kaj bi jih prijelo kar naenkrat??
Ali ima kdo kakšno idejo?
Ali ima kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best CD/DVD/BD cloning tool win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3067 (2049) | Ijus |
» | DVD+R DL ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2782 (2591) | solatko |
» | Vista ne bo podpirala starih DVD pogonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7420 (5304) | 64202 |
» | Problem s Pioneer 16xOddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1138) | AtaStrumf |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2138 (1682) | luni |