» »

MaCoFaCo's page (experimental) - ocenite

MaCoFaCo's page (experimental) - ocenite

MaCoFaCo ::

Link:

Ocene od 1 (super) do 10 (super odlično).

p.s: to ne bo mačji forum :D

Sergio ::

Zelena ... it hurts my eyes...

2/10. Barva je negledljiva.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Ah dej, sm mislu da bo prva ocena 10 :(

IceIceBaby ::

Kaj naj bi to blo ? Zaenkrat vidim samo en velik prazen prostor iz katerega ni razvidno nič. Napolni zadevo z vsebino (probne slike in lorem ipsum, samo da se vidi kako bo izgledalo) in povej čemu bo sploh služila. Ne morš ocenjevat nečesa, če ne veš kaj to sploh je.

Zaenkrat 1/10

Ma trenutno je sam oblika no. Pač moje zadeve bojo gor, kaj jst vem kaj bo vse. Kak album, kakšni programerski triki in nasveti itd :>

Jao ej, men pa ful dobr zgleda :D.

Dej nej naslednji da 10 no... :D

IceIceBaby ::

Če ne veš kaj bo gor si se zadeve že lotil napačno. Najprej se vprašaj zakaj sploh hočeš spletno stran, kaj bi rad z njo povedal, kako ti bo koristila... Iz tega ven potem lahko nastane kaj pametnega, drugače pa bo samo še en zmazek brez repa in glave.

To je moje mnenje, ne mislim s tem nič slabega, samo povem kako jaz gledam na zadevo.

NavadniNimda ::

MoCoFaCo - 7/10, ker delaš z ASPX.
8/10, če je na VStudio 2005
9/10, če je baza na MS-SQL Serverju (any edition)
8-)

Azrael ::

@MaCoFaCo:

To vprašanje si zastavil, kot tisti rimar, ki je svojim prijateljem nekega večera recitiral svoje pesmi.

Na koncu jih je vprašal kakšne se jim zdijo njegove pesmi in je dobil precej medle odgovore. Ker mu to jasno ni bilo všeč je zahteval konkreten odgovor: "Ali je super ali je zanič ? Je prfektno ali slabo ??"

In odgovor: "Super zanič in prfektno slabo".

Upam, da ne zameriš.

Pa, da ne bom čisto off topic, ti predlagam naredi malo več, to je sedaj, kot bi nas po eni sliki iz filma vprašal, koliko je ta film dober.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ma sej ta stran je malo zajebancija :) Če ne bo oblikovno, bo pa vsaj tehnološko dovršena :D (NavadniNimda, hvala za devetko :P - ja, Visual Studio 2005, C# 2.0 in SQL Server 2000).

Malo se igram s tehnologijo no. Nameravam en svoj simple CMS naredit - just for me. Umirte se in začnite že desetke dajat :D.

Microsoft ::

SQL Server 2000 -> 1/10

Jst bi macka dal na bolj temno travo. Al pa na kak peskovnik al pa kej. Da ni tko mocna zelena, ker se mi zdi, da oci kar malo razdrazi.
Potem desno spodaj je bel napis na zeleni podlagi. Isto kot sem ze zgoraj napisal, se mi zdi kombinacija prevec mocna.
Jst bi med menijem in vsebino odstranil navpicno crto. Vnosno polje in "išči" bi odmaknil (~10px) od desnega roba.
Na vrhu bi izbran meni oznacil drugace, kot z dvema crtama. Mogoce tako, kot je meni, da je obrobljen in rahlo temnjesi ali kaj podobnega.

Aja, pa 10/10 za uporabo najboljsega brskalnika!:D

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Čak čak, zakaj pa SQL Server 2000 1/10? :P Mi v firmi v produkcijske namene še zmer uporabljamo to, SQL Serverju 2005 še ne gre zaupat :D. Drugač pa tnx za 10/10!:D Je pa stran kompatibilna s Firefoxom, da nauš mislu :P (uporabniki Firefoxa, 10/10 prosm :P).

SaXsIm ::

pišeš ocenite, pol pa jokaš za 10ke... Jaz bi ti dal oceno 6/10, za trud pa te zadeve. Spremeni barve, premakni črto za ločitev menija.
SaXsIm

klemen22 ::

Ajde 3/10.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

BluPhenix ::

No, ker zahtevač oceno strani je 0/10 (že ker si 1ko postavil za super al kaj že)

Zakaj 0? Ker preprosto ni stran, je samo en design, stran postane, ko jo napoliš takšno ali drugačno vsebino.

No, če si želel oceno designa je nekje 4/10 (po lestvici 1- zanič 10 - super, ne po tvoji). Zakaj to tako nizko? Zaradi obupne izbire barv. Zaradi nejasnosti, kam boš dal header, oz. ime strani. Ter ker ti ni najbolj jsano kako bo ta stran funkcionirala ko bo narejena. Očitno je to, da gre za igranje in preizkušanje stvari, ne pa za resen design za neko uporabno stran.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MS SqlServer 2008 R2 Express instalacija

Oddelek: Pomoč in nasveti
71405 (1288) ian wolf
»

Internetna stran in domač server

Oddelek: Omrežja in internet
173495 (3331) Seljak