» »

RABIM POMOC

RABIM POMOC

R1dLeR ::

Ja in sicer se solam v tujini in sem rabil en comp da bi gledal TU v tujini episode in divx filme .. sedaj pa sem nekje nasu 133mhz comp ( star ene 8let ) z 32rama in graficno 4mb :>
No pac da bi sploh kej delal sem hotu comp nadgradit.
Grem odpret skatlo in hocem v eno rezo vtaknt woodoo3 18mb ..Ko ugotovim da so reze CIST DRUGACNE in da voodooja vtakniti noter nemorm..Potem se spomnim dodati ramm ko ugotovim da je zelo mozno da potrebujem DIMM ram katerega dobil nebom nikjer .
Sedaj pa glavno : plata podpera max 200mhz comp..in me zanima ce lahko vseeno zamenam za p2 266mhz in bi delalo normalno? bi kej skuril? Nevem tocno samo naj bi bil problem se Voltaza.Aja pa ce so kaki dodaki za te tastare reze da nevem preko dodatnega priklucka noter dam voodoo? Aja pa bi delal sdramm?

Naj lepsa vam hvala za vas reaply ..

di0

tico ::

pentuima II ne mores dat na plato za pentiuma I, ker je pI mmx narejen za socket7(brez mmx pa celo se mi zdi socket 5) podnozje, pII pa za slot1.
Ja ce je voodoo na agp vodilu ga seveda ne mores dat na plosco ki nima agp vodila. Glede rama mozno da imas na plosci edo ram kar pa je ze percej stara zadeva in seveda sdram ne gre gor

R1dLeR ::

EEE pizda :P to fino ni sploh.
1.hvala za reaply
2. Hm torej iscem p1 233 .. SAVA :>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zahteve za gledanje divx filmov

Oddelek: Strojna oprema
493163 (1923) Azrael
»

porodne težave računala

331909 (1452) dustphoenix
»

Zagon računalnika - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
171163 (1037) Matey_kp
»

Hočem več!

Oddelek: Navijanje
442159 (1116) tiborrr
»

AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )

544183 (3482) TribesMan

Več podobnih tem