Forum » Pomoč in nasveti » Skener
Skener
G[e]c ::
Kupujem en skener caa do 25k sit, pogoj je da je na usb pa da dela v win XP.
Ma kdo kaksno idejo?
Ma kdo kaksno idejo?
Tomi ::
Ena od Aster bo v redu izbira...
Jaz imam še prastaro 2000U, pa dela še sedaj v redu..
Jaz imam še prastaro 2000U, pa dela še sedaj v redu..
metrodusa.blogspot.com
Han ::
Kaj pa vem, malo sem razočaran nad Umaxom, ko nič ne posodobi svojega prastarega VistaScana. Niti namestitve se jim ne da spremeniti, ampak moraš za delovanje v XP iskati patche...
Ozri se še za Mustekom, HP, Agfo...
Ozri se še za Mustekom, HP, Agfo...
G[e]c ::
Umax pa XPji bolj k... u bistvu sem najdu sam Genius na netu da ma cisto kompatiblinost z XPJI.
kokos ::
Genius sicer ima XP driverje za svoje skenerje, sam niti slucajno za vse modele!
Jaz imam Color Page Pro II (paralel), in zanj ni driverjev za XP, ceprav je bil zelo dobro prodajan model.
Sem probal tudi z driverji za 2000 in z driverji za model foto (zelo soroden) pa mi je v obeh primerih tako grdo sesulo XP-je, da sem raje odnehal (driver je kar reboot-al racunalnik, lost clusters od ene par win dll. jev...). Morda je z USB-modeli kaj bolje?
Aja pa se to, imam ga ze kar nekaj let in sem kar dolgo cakal na driverje, ko so izsli win 2000 tako da podpora ni najboljsa, ko pa enkrat je , deluje.
Jaz imam Color Page Pro II (paralel), in zanj ni driverjev za XP, ceprav je bil zelo dobro prodajan model.
Sem probal tudi z driverji za 2000 in z driverji za model foto (zelo soroden) pa mi je v obeh primerih tako grdo sesulo XP-je, da sem raje odnehal (driver je kar reboot-al racunalnik, lost clusters od ene par win dll. jev...). Morda je z USB-modeli kaj bolje?
Aja pa se to, imam ga ze kar nekaj let in sem kar dolgo cakal na driverje, ko so izsli win 2000 tako da podpora ni najboljsa, ko pa enkrat je , deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UMAX Astra 2400sOddelek: Programska oprema | 1132 (1007) | Azrael |
» | skenerOddelek: Strojna oprema | 1239 (1162) | BoBi |
» | UMAX ASTRA @ winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (992) | rc-car |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2275 (2084) | andrej |
» | Kateri scanner?Oddelek: Kaj kupiti | 1968 (1862) | TESKAn |