Forum » Programska oprema » obnavljanje trajno zbrisane datoteke s SHIFT-DEL
obnavljanje trajno zbrisane datoteke s SHIFT-DEL
wonhwa ::
Pozdrav vsem skupaj!
Po nesreči sem si s SHIFT-DELETE zbrisal en *.doc, na katerem sem imel 1 teden dela.
A mi lahko kdo priskoči na pomoč, kako bi eventuelno še lahko "prišel" do te datoteke??please
Ali že kje obstaja kaka tema s podobnim naslovom??
Hvala že vnaprej!
ajd...
Po nesreči sem si s SHIFT-DELETE zbrisal en *.doc, na katerem sem imel 1 teden dela.
A mi lahko kdo priskoči na pomoč, kako bi eventuelno še lahko "prišel" do te datoteke??please
Ali že kje obstaja kaka tema s podobnim naslovom??
Hvala že vnaprej!
ajd...
krneki0001 ::
Za undelete uporabljam plugin back to life v total commanderju in zadeva res vredu dela.
Pyr0Beast ::
30dni trial system mehanic > Search and recover
Da se dobit nazaj, sam če nisi kej preveč brkljal po disku
Najboljš je, da greš na drugi ačunalnik raševat > Vzameš disk iz tvojega in na drugem kompu, ki ma naložen prog probaš rešit. ČE nimaš sreče ti je sistem to že prepisal.
Da se dobit nazaj, sam če nisi kej preveč brkljal po disku
Najboljš je, da greš na drugi ačunalnik raševat > Vzameš disk iz tvojega in na drugem kompu, ki ma naložen prog probaš rešit. ČE nimaš sreče ti je sistem to že prepisal.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
~Speed ::
ČE nimaš sreče ti je sistem to že prepisal.
Yep, podatki so čist komot rešljivi, ČE niso prepisani.
Prepisani sektorji na disku trajno uničijo podatke. So sicer neke pravljice po internetu, da se take podatke da dobit nazaj, ma to so le pravljice...
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4825 (4018) | AC_DC |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2233 (2016) | solatko |
» | Recovery podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (993) | DragonHeart |
» | Reševanje podatkov s trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2827 (2682) | nokia6310 |
» | prepis datoteke - undo - NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1408 (1210) | amigo_no1 |