Forum » Programska oprema » Problem pri Firefoxu z zamenjavo profila
Problem pri Firefoxu z zamenjavo profila
rokec_mx ::
Odkar imam Mozilla Firefox brskalnik, se mi je zdaj že tretjič v enem letu ob zagonu brskalnika pojavilo okence s profili. Od tukaj ne morem not v program, dokler ne ustvarim novega profila. Če zaprem okence, se mi ob naslednjem zagonu brskalnika spet odpre.
Prvič, ko se mi je to pojavilo, sem ustvaril nov profil in šel v program z novim. Čez par mescov se je pojavil isti shit, spet sem moral zamenjati profil in s tem izgubil vse zaznamke, nastavitve.... In danes spet. Že tretjič. Če kliknem na trenutni profil, mi napiše da je ta že uporabljen in ne gre dalje v program, tako da ga moram zamenjati ali ustvariti novega. Moram rečt da sem kar malo razočaran nad Firefoxom, razmišljam o nabavi drugega brskalnika..
Je imel že kdo podobne težave??
Najbolj pa me zanima, kako bi zamenjal profil nazaj na starega, če kdo ve??? Prosim za pomoč!
Prvič, ko se mi je to pojavilo, sem ustvaril nov profil in šel v program z novim. Čez par mescov se je pojavil isti shit, spet sem moral zamenjati profil in s tem izgubil vse zaznamke, nastavitve.... In danes spet. Že tretjič. Če kliknem na trenutni profil, mi napiše da je ta že uporabljen in ne gre dalje v program, tako da ga moram zamenjati ali ustvariti novega. Moram rečt da sem kar malo razočaran nad Firefoxom, razmišljam o nabavi drugega brskalnika..
Je imel že kdo podobne težave??
Najbolj pa me zanima, kako bi zamenjal profil nazaj na starega, če kdo ve??? Prosim za pomoč!
Goldee ::
Men se je to ze zgodilo. Glej naslednjic, ko se ti to zgodi, odpri task manager in ubij proces firefox.exe. Potem zapri okno, kjer izbiras profile in zazeni se nekrat program in bi moglo delat. Zakaj pa se to pojavi pa ne vem .. :P
LP
LP
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Internetna pošta" - uporabniško ime in gesloOddelek: Omrežja in internet | 4322 (3607) | jukoz |
» | ASK searchOddelek: Programska oprema | 682 (529) | broken/link |
» | ATI RadeOn 4870 HD Sapphire Ventilator (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7663 (6218) | M-XXXX |
» | Firefoxu se meša - pomagajteOddelek: Programska oprema | 1254 (1143) | veteran |
» | Problem FirefoxOddelek: Programska oprema | 827 (760) | ganzi |