Forum » Zvok in slika » Dodatni mikrofon na kameri
Dodatni mikrofon na kameri
GoFast ::
Kupujem kamero, pa me zanima kakšna je razlika v zvoku z dodatnim mikrofonom, ali je že vgrajen dovolj dober.
Gledam predvsem Canon kamero, pa me zanima na katero lahko priključim dodaten mikrofon. Če ima kdo kakšen dober link za mikrofone naj prosim napiše.
Hvala.
Gledam predvsem Canon kamero, pa me zanima na katero lahko priključim dodaten mikrofon. Če ima kdo kakšen dober link za mikrofone naj prosim napiše.
Hvala.
Wej, kej vs kej ZJEJDA!
aljazh ::
Za dober mikrofon lahko odšteješ več kot za kakšno entry-level kamero, zato bi bilo dobro, če bi napisal katero Canonovo kamero kupuješ, za kakšen namen potrebuješ mikrofon in kako zahteven si.
Ne ravno pregrešno drag (35k SIT) in zelo pozitivno ocenjen na testih je sicer Rode Videomic. Je pa pogoj, da ima kamera t.i. accessory shoe, kar je sicer zahteva pri vseh mikrofonih za pritrditev na kamero.
Ne ravno pregrešno drag (35k SIT) in zelo pozitivno ocenjen na testih je sicer Rode Videomic. Je pa pogoj, da ima kamera t.i. accessory shoe, kar je sicer zahteva pri vseh mikrofonih za pritrditev na kamero.
GoFast ::
V mislih sem imel Canon Mvx 330i, rabil bi za snemanje predvsem rally-ja in motokros.
Toda ker se Canon modeli poslavljajo sem gledal Sony DCR-HC94.
Ali lahko tak mikrofon namontiraš tudi na Sony kamero DCR-HC94 oziroma na vse kamere ki imajo accesory shoe?
Toda ker se Canon modeli poslavljajo sem gledal Sony DCR-HC94.
Ali lahko tak mikrofon namontiraš tudi na Sony kamero DCR-HC94 oziroma na vse kamere ki imajo accesory shoe?
Wej, kej vs kej ZJEJDA!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup videokamereOddelek: Zvok in slika | 2246 (1497) | cashy |
» | Sony hdr cx 160Oddelek: Zvok in slika | 2517 (2135) | krebs11 |
» | HD kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9633 (8299) | Pton |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5209 (4048) | Gwanaroth |
» | Digitalna kamera za 150.000?Oddelek: Kaj kupiti | 2253 (1880) | Calligula |