Forum » Pomoč in nasveti » Težave s PandaStandAlone
Težave s PandaStandAlone
danim9 ::
Pozdravljeni!
Pri ponovnem zagonu računalnika se mi pri vstpu v windows vsakič pojavi PandaStandAlone setup. Tudi če prekličem instalacijo mi ponovno začne nalagati ta program al kar koli že to je. Ker seveda setup-a ne najde mi pokaže naslednje: Vstavi CD. Zdj mene zanima ka ta program sploh je in kako to nepravilnost odpraviti?
Mislim, da so se ti problemi začeli pojavlati, ko sem pregledoval disk (c:/ ---> lastnosti ---> orodja ----> pregled diska).
Hvala in lep pozdrav,
danim9
Pri ponovnem zagonu računalnika se mi pri vstpu v windows vsakič pojavi PandaStandAlone setup. Tudi če prekličem instalacijo mi ponovno začne nalagati ta program al kar koli že to je. Ker seveda setup-a ne najde mi pokaže naslednje: Vstavi CD. Zdj mene zanima ka ta program sploh je in kako to nepravilnost odpraviti?
Mislim, da so se ti problemi začeli pojavlati, ko sem pregledoval disk (c:/ ---> lastnosti ---> orodja ----> pregled diska).
Hvala in lep pozdrav,
danim9
Intel Pentium 4 CPU 3,21 GHz, 1,024 GB RAM-a, 200 GB Hard Drive, Ati Radeon X800GTO 256MB, ASUS P5GPL-X
elasto_mania ::
to je program v družini panda software
Raje si dej dol to tukaj downloadaš
tukaj pa dobiš FREE licenso
Raje si dej dol to tukaj downloadaš
tukaj pa dobiš FREE licenso
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650788 (8325) | Domini tm |
» | kateri antivirus, firewall ter spy-wareOddelek: Informacijska varnost | 2170 (2009) | rkajtn |
» | Kako odstraniti virus??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2027 (1805) | jan01 |
» | vsiljen programOddelek: Pomoč in nasveti | 1482 (1267) | Gambino |
» | kateri antivirusnikOddelek: Programska oprema | 1939 (1543) | HerrBaron |