Forum » Pomoč in nasveti » Težave s PandaStandAlone
Težave s PandaStandAlone
danim9 ::
Pozdravljeni!
Pri ponovnem zagonu računalnika se mi pri vstpu v windows vsakič pojavi PandaStandAlone setup. Tudi če prekličem instalacijo mi ponovno začne nalagati ta program al kar koli že to je. Ker seveda setup-a ne najde mi pokaže naslednje: Vstavi CD. Zdj mene zanima ka ta program sploh je in kako to nepravilnost odpraviti?
Mislim, da so se ti problemi začeli pojavlati, ko sem pregledoval disk (c:/ ---> lastnosti ---> orodja ----> pregled diska).
Hvala in lep pozdrav,
danim9
Pri ponovnem zagonu računalnika se mi pri vstpu v windows vsakič pojavi PandaStandAlone setup. Tudi če prekličem instalacijo mi ponovno začne nalagati ta program al kar koli že to je. Ker seveda setup-a ne najde mi pokaže naslednje: Vstavi CD. Zdj mene zanima ka ta program sploh je in kako to nepravilnost odpraviti?
Mislim, da so se ti problemi začeli pojavlati, ko sem pregledoval disk (c:/ ---> lastnosti ---> orodja ----> pregled diska).
Hvala in lep pozdrav,
danim9
Intel Pentium 4 CPU 3,21 GHz, 1,024 GB RAM-a, 200 GB Hard Drive, Ati Radeon X800GTO 256MB, ASUS P5GPL-X
elasto_mania ::
to je program v družini panda software
Raje si dej dol to tukaj downloadaš
tukaj pa dobiš FREE licenso
Raje si dej dol to tukaj downloadaš
tukaj pa dobiš FREE licenso
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Informacijska varnost | 693999 (4714) | vres.ales |
| » | kateri antivirus, firewall ter spy-wareOddelek: Informacijska varnost | 2292 (2131) | rkajtn |
| » | Kako odstraniti virus??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2121 (1899) | jan01 |
| » | vsiljen programOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1378) | Gambino |
| » | kateri antivirusnikOddelek: Programska oprema | 2042 (1646) | HerrBaron |