Forum » Zvok in slika » Sky Radio preko neta ne igra
Sky Radio preko neta ne igra
gregy ::
Zdravo fantje .. situacija je sledeča .. imam instaliran Quick Time, RealPlayer, Winamp, Windows Mediaplayer, MPC .. gledam vse filme .. Ac3, poslusam mp3, cdje .. 15 radijev preko neta ... VSE ...
..ampak SKY Radio preko neta ne igra radio, je ASX format in ga odpre v Mediaplayerju .. spremeni mi MSN stanje v kaj poslušam .. vidim da teče ura, buffer naredi .. a na zvočnikih ni sounda .. WTF?
..ampak SKY Radio preko neta ne igra radio, je ASX format in ga odpre v Mediaplayerju .. spremeni mi MSN stanje v kaj poslušam .. vidim da teče ura, buffer naredi .. a na zvočnikih ni sounda .. WTF?
ne dela :(
stvar je v tem, da v sluzbi pa normalno na dveh masinah preko FF-ja poslusam .. cel dan brez prekinjanja!?
stvar je v tem, da v sluzbi pa normalno na dveh masinah preko FF-ja poslusam .. cel dan brez prekinjanja!?
roscha ::
Linux + Mplayer deluje b.p.
Toliko o uporabniku prijaznih Win$$$ih in neprijazmenu Linux-u.
Toliko o uporabniku prijaznih Win$$$ih in neprijazmenu Linux-u.
ce bi si oreng prebral, bi lahko videl, da v sluzbi na dveh masinah normalno poslusam .. na user friendly winsih ja ...
roscha ::
Saj v temu je hec. V primeru da mi na NEuser friedly linux-u zadeva ne dela imam loge, konzolo, in en kup toolov da zadevo hitro diagnosticiram. Ti si pa na userfriendly mašini obsojen na klikarijo in slepo srečo tolk časa da bo začelo delat, ali na format če ne bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14173 (9744) | Olórin |
» | Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17868 (15940) | Icematxyz |
» | Bo Zune dobil milostni strel?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4975 (3383) | RejZoR |
» | Časovni trak Linux distribucij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11034 (8860) | kekz |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10854 (7582) | Microsoft |