Forum » Operacijski sistemi » Ubuntu/Kubuntu ne predvaja mp3
Ubuntu/Kubuntu ne predvaja mp3
planetparty ::
Pise, da mi manjka nek mp3 decoder. Pri obeh distribucijah isto. Drugace pa zvok deluje brez problema.
Kako naj recim problem? Sem popoln zacetnik
Kako naj recim problem? Sem popoln zacetnik
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory
- spremenil: planetparty ()
Kami ::
Klik
Domnevam, d ahočeš poslušat mp3je prkeo rythmboxa? Ker ta nima mp3 kodeka polek, nekatere druge aplikacije ga pa majo.
Vglavnem rabiš paket gstreamer0.8-plugins tam je polek ostalih kodekov še kodek za mp3
Domnevam, d ahočeš poslušat mp3je prkeo rythmboxa? Ker ta nima mp3 kodeka polek, nekatere druge aplikacije ga pa majo.
Vglavnem rabiš paket gstreamer0.8-plugins tam je polek ostalih kodekov še kodek za mp3
Hvala, bom probal, ko pridem domov s šihta.
Zdaj sem še malo brskal po tisti strani in ponuja ravno to, kar začetnik rabi
Zdaj sem še malo brskal po tisti strani in ponuja ravno to, kar začetnik rabi
Zgodovina sprememb…
Ali sem jaz debil ali pa je kaj drugo?
Poganjam Ubuntu Linux preko VMware, pobral sem direkt z VMware strani dol predpripravljeno masino. Nikjer ne pise kaj je root geslo. Sem probal ze marsikaj: vmware, ubuntu itd.
GLede teh codecov pa je tak, da se vedno ne dela, ceprav je nekaj slo skoz.
V Ubuntu je vgrajen Rhythmbox, tistega Xmms pa ne vem istalirati. Bi prosil pomoc. Kot naslednja stvar pa je, da niti filmi ne delajo, ne divx, ne mpeg.
Poganjam Ubuntu Linux preko VMware, pobral sem direkt z VMware strani dol predpripravljeno masino. Nikjer ne pise kaj je root geslo. Sem probal ze marsikaj: vmware, ubuntu itd.
GLede teh codecov pa je tak, da se vedno ne dela, ceprav je nekaj slo skoz.
V Ubuntu je vgrajen Rhythmbox, tistega Xmms pa ne vem istalirati. Bi prosil pomoc. Kot naslednja stvar pa je, da niti filmi ne delajo, ne divx, ne mpeg.
Sem se pozabil. Ta vgrajen predvajalnik javi ob odprtju naslednji stvar: The file is not an audio stream: xxx.mp3
matejv ::
za inštalacijo xmms napiši v konzolo sudo apt-get install xmms
in ti bo vse kar rabiš inštaliralo. drugače pa si poglej članke na www.ubuntu.si
in ti bo vse kar rabiš inštaliralo. drugače pa si poglej članke na www.ubuntu.si
XMMS zdaj končno dela. Zakaj pa potemtakem Amarok noče predvajati mp3? Piše not pleyable.
Zgodovina sprememb…
roli ::
Jaz sem moral za to downloadat xine engine.Sicer uporabljam suse ampak mislim,da je enako:
http://cambuca.ldhs.cetuc.puc-rio.br/xine/
Imaš navodila kaj naredit.Namestit moraš dva paketa in boš dobil .mp3 predvajanje za video pa rabiš kodeke. Dobiš jih tukaj.
http://cambuca.ldhs.cetuc.puc-rio.br/xine/
Imaš navodila kaj naredit.Namestit moraš dva paketa in boš dobil .mp3 predvajanje za video pa rabiš kodeke. Dobiš jih tukaj.
http://www.r00li.com
christooss ::
rolihandrej: sej to piše na mojmu linku
sudo apt-get install xine-ui
sudo apt-get install xine-ui
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Suse 10.0 - Kaj z njim? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6526 (4749) | kriko1 |
» | SuSE linux 2 vprasanjiOddelek: Operacijski sistemi | 1047 (938) | rdecaluc |
» | avdio/video v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1872 (1589) | kriko1 |
» | Suse mp3 in videoOddelek: Operacijski sistemi | 1404 (1315) | 64202 |
» | SuSe Linux 9.0 - Problemi in re?itveOddelek: Operacijski sistemi | 1427 (1219) | CCMbrother |