Forum » Operacijski sistemi » SuSE linux 2 vprasanji
SuSE linux 2 vprasanji
roli ::
Joj!
1. XIne je engine za muziko in te zadeve.Dobit moraš tole. Potegni si libxine in xine-ui.Za win kodeke ( .wma, ,wmp... ) rabiš tole.
2.Kako bi rad usposobil javo? Potegni si linux inšatacijo in tam imaš vsa navodila.
1. XIne je engine za muziko in te zadeve.Dobit moraš tole. Potegni si libxine in xine-ui.Za win kodeke ( .wma, ,wmp... ) rabiš tole.
2.Kako bi rad usposobil javo? Potegni si linux inšatacijo in tam imaš vsa navodila.
http://www.r00li.com
rdecaluc ::
samo se neki kako na suseju nastimas javo da ti dela? k instaliru sm jo ze da bi delala je pa ne uspem pripravit.
a mi lahko kdo napise komande za firefox browser,kako v njem nastimat javo ?
a mi lahko kdo napise komande za firefox browser,kako v njem nastimat javo ?
ja ne vem jz sm sou po navodilih s strani od sun jave in sm s konzolo instaleru in mi jo je instaleral. ko grem v yast pod manage software mi jo najde in se ena klucavnca je zravn narisana.
zdej me pa zanima kako bi to dau da bi jo v firefox-u zaznal
npr.:ko grem na runescape.com mi napise missing plugin pa nevem kako bi mi jo prepoznal
lp
zdej me pa zanima kako bi to dau da bi jo v firefox-u zaznal
npr.:ko grem na runescape.com mi napise missing plugin pa nevem kako bi mi jo prepoznal
lp
kriko1 ::
Mislim da si posral s tistim installerjem od sun-a, ker suse ima že zraven javo. Razen če imaš OSS različico menda je nima (nisem siguren), poglej temo Suse 10 kaj z njim, v tem oddelku.
roli ::
Prekopirat moraš plugin v mapo firefoxa.Kje je ne vem natančno.Imaš pa tam na strani tudi navodila za plugin.
http://www.r00li.com
na enem forumu sm najdu da naki naredis nek simbolic link
s tem:
ln -s /usr/java/jdk1.5.0/jre/plugin/i386/ns7-gcc29/libjavaplugin_oji.so
da gres v konzoli tja ker je firefox instaleran in to pol upises.
no zdej pa ne najdem firefox mape, program imam v /usr/lib/
samo je sam program nic mape
s tem:
ln -s /usr/java/jdk1.5.0/jre/plugin/i386/ns7-gcc29/libjavaplugin_oji.so
da gres v konzoli tja ker je firefox instaleran in to pol upises.
no zdej pa ne najdem firefox mape, program imam v /usr/lib/
samo je sam program nic mape
drejc ::
mogoce
/home/rdecaluc/.mozilla/firefox/
/home/rdecaluc/.mozilla/firefox/
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-davki in oddaja dohodnike (bliža se dan) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8661 (6624) | kriko1 |
» | Suse 10.0 - Kaj z njim? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6553 (4776) | kriko1 |
» | [Linux][Suse] MP3 kodeki in Mac OSX temaOddelek: Operacijski sistemi | 1987 (1678) | kriko1 |
» | Problem z zvočno v Suse 10.1 linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1139 (1047) | kriko1 |
» | Novi SuSE v10.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9680 (7131) | kriko1 |