» »

Kriminalisti!

Kriminalisti!

KamikazA ::

Danes sedim v enem lokalu in mirno pijem svojo kavico. Pri mizi poleg mene sedita dva »gospoda« stara okoli 30 let. Nato pokličeta natakarico, da bi rada plačala. Natakarica prinese račun, in on ji pomoli kreditno kartico. Gospodična »natikarica« mu prijazno odvrne, da ne sprejemajo plastike. On ji začne najedati, da nima gotovine. Gospodična mu pove kje se nahaja najbližji bankomat. Z precej zoprnim tonom ji pove, da on ne bo hodil do bankomata. Potem se še nekaj prepirata in on potegne iz žepa pet tisoč tolarjev in nekaj drobiža. Vrže ji drobiž in pove da več ne da. Spet se nekaj prepirata in ji predlaga naj pokliče policijo. Ko se natakarica že skoraj odpravi do telefona, gospod potegne iz žepa kriminalistično značko. Natakarica vidi da ne bo veliko dosegla in odide.

Mene je popadla taka sveta jeza da bi ga najraje šel naučit kozjih molitvic, vendar sem se zaradi ljubega mira pozabil na vse skupaj in se odpravil proti domu.
Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj! F.P.

undefined ::

>Mene je popadla taka sveta jeza da bi ga najraje šel naučit kozjih molitvic

Hehe, ja, en 19-letnik it na dva 30 letnika je pa že mal težka. :D

Drugače se pa strinjam, popolnoma kretensko obnašanje dveh odraslih ljudi, še posebej z njihovo službo...

KamikazA ::

Tega nisem mislil čisto dobesedno! Poleg tega pa tudi nisem pil sam kavice.
Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj! F.P.

Brane2 ::

kamikaza:

Torej si izdal svoje ime ?:D

Škoda. Pa glih mel si zgodovinsko prilko. Sam še sake bi naroču...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem v službi

Oddelek: Loža
426311 (2614) MadMicka
»

Porazna izkušnja v trgovini Mass! (strani: 1 2 3 )

10424706 (19762) bambam20
»

Half-Life 2 nominiran za 5 nagrad. TV Video Games Awards 2004 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
595751 (5751) ejga40
»

(ne)domače živali

305533 (5133) BoO

Več podobnih tem