» »

10 let

10 let

BC3 ::

sam da vas spomnem da je dons (24. ne 23. kokr so rekl v 24ur) deset let od smrti (zame) najbolšga pevca/songwriterja, Freddija Mercuryja. R.I.P.

če koga zanima je tuki ene par linkov:
official Freddie Mercury site
official Queen site
official queen fan club
Queen words

BTW
sj itak Mtv-ja pa Vive itd. skor nikol ne gledam ampak da ni nč o Freddiju al pa o Queenih pa res pokaže da so to čist u pizdi programi

"There is one thing that's sure, we will never see his like again." Sean O'Hagan, Rock Historian
"It's my career that keeps me going, What else am I going to do - dig weeds, get fat and be beautifully in love? No, I'd like to remain as successful as I am, writing beautiful songs and be in love. That's my priority. Would I miss fame? I know nothing else. To me it's a normal life. It's like winning the pools every day." Freddie Mercury

At midnight on November 24th 1991 a statement was issued to the world's media saying "Freddie Mercury died peacefully this evening at his house in Kensington, London." Freddie had passed away at 6:50pm GMT. He was aged 45. It was the end of the reign of rock's most colourful, unpredictable and flamboyant performer, a man who was also a remarkable songwriter and showman. There have been many tributes to Freddie since his death, but perhaps he is best remembered through his own words. Queenonline pays its own tribute to Freddie recalling some magical images and some of those immortal quotes that said so much about him...
Queen Online's Tribute to Freddie Mercury starts on November 23rd.
www.queenonline.com

so idioti k tut na obletnico smrti kr neki nabijajo
debil

joj8-O
you really got me!

OK
vidm da ti v glavi neki manka zato ti v tej temi ni treba več odgovarjat pa v kerihkol drugih mojih temah tut ne

Jebiveter ::

Mortal, BC3: A sta vidva sploh normalna! ;(( Clovek bi se rad poklonil spominu na nekega cloveka (ki je BTW bil clan Queensov) in delil spomine z ostalimi in potem prideta dva fu***ja in se zacneta kregat kateri je bolj neumen!;((:O:'( Žalostno.

May he reast in peace!

ps: BC3 - to ne leti nate! Sorry, sem prepozno vidu!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

_Mortal_ ::

Ok gremo jokat >:D
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

vsak normaln človek ve da se mrtvih ne žali pa če si ga poznou al pa ne

zato če nimaš kj pametnga za povedat bot prosm raj tih pa ne delat še večga debila iz sebe

Thomas ::

Mortal - a maš probleme?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

Thomas, jih ima ja, z eno besedo se jim reče: nezrelost.

Mi se je zdel da rabm dons koga za foro izpravocirat>:D

Mortal, saj nisi nikogar izprovociral (no, mogoče le BC3-ja), temveč si se le pošteno osmešil pred vsemi.

ChiefThunder ::

a neki manka vmes?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

In s čem bi se jz to osmešil in moj namen je seveda blo izpravocirat ga mal za foro potem pa je stvat ratala resna in ......................................

chief: manka ja

mortal: s tem da se norčuješ oz. ne spoštuješ umrlih
pa tale stavk te tut ni naredu zelo pametnga: Mi se je zdel da rabm dons koga za foro izpravocirat
pa me sploh nisi sprovociru ampak si sam pokazu da si idot al pa otrok (ne vem kolk si star)
pa vseeno tut en (normalen) otrok ne bi takih stvari nabiju

[BISI] ::

Ta tema je bila odprta zaradi Freddy-a. Samo tako, da vas spomnim. Pause... :'(

Mortal: Sploh poznas Queene?

Ne a mi ga predstaviš. Kr eni bedniki. Taprava muzka je od Korn, Limp Bizkit, Eminem, Dr.Dre

Mortal

>Kr eni bedniki. Taprava muzka je od Korn, Limp Bizkit, Eminem, Dr.Dre

Še en več kot tehten dokaz za tvojo nezrelost. Ko boš enkrat dozorel, se boš naučil spoštovati mnenja in okuse drugih ljudi, ne pa jih zaničevati. Do takrat boš pa (vsaj mentalno) ostal majhen otrok.

P.S.: (c)rap (kot je Limp Bizkit&Co) in hip-hop jaz nikoli ne bom imel za "pravo" musko. Je pa to seveda moje lastno mnenje po mojem okusu, in ga ne vsiljujem nikomur. ;)

trillian ::

vceraj v sobotni noci je bil lustkan dokumentarec o freddyju.. potem je bila pa se enkrat isti dokumentarec na hrvaski tv..
po svoje zalostno, da ni prav nobenega izbora vec, kaj bi gledal.
en praznik ali pomemben datum. tocno en film, ki ga dajo vedno znova na ta dan. in na vseh kanalih.

love, trillian
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

ja neki je blo sam sm čist slučajno opazu že proti koncu;(
drgač je pa vse u kurcu! na raznih mtv-jih itd. nč, v Delu (časopisih) nč...
sj ne rečem da bi mogl bit vsak let, ampak vsaj za desetletnico bi pa lahko blo kj

luni ::

Hmja sem gledal tisti dokumentarec na Slo2, ampak so pol Popovci zavrteli Conspiracy Theory pa sem pol tisto spegal :\
Artificial Intelligentia

[BISI] ::

Tisti, ki gledajo mtv, ne vejo, da so sploh bili taki bandi kot Queeni. Poznajo samo ljudi za mesalno mizo. :O

sendvich, zakaj je spet važno, kakšno musko kdo posluša? Kaj je važno, kdo gleda MTV in kdo ne? Saj ni treba bit tako ozko usmerjen, no. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj poslušaš? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
625816 (4078) ShowDown

Washa playlista (mp3)

Oddelek: Loža
29116067 (114409) Lord650
»

the best BANND*s (strani: 1 2 )

596538 (5852) webcreator
»

Poglasbimo forum. Pardon, ložo (strani: 1 2 )

835650 (4811) Jack69
»

Metallica, Apocalyptica, Siddharta (strani: 1 2 )

696592 (5767) Pisk

Več podobnih tem