» »

Rabim en komad ali pa naslov izvajlca

Rabim en komad ali pa naslov izvajlca

gonilnik ::

Torej moja hčerka bi rada za dan žena nastopala na prireditvi ki jo vsako leto izvede našo gasilsko društvo.Rada bi zapela pesem od ansambla Petra Finka Morska pravljica.Zato pa bi jaz rabil njihovo pesem brez vokalov.A mi lahko kdo posreduje njihov naslov,mail,telefonsko kjer bi jih lahko kontaktiral in zaprosil za ta komad?
Ali pa če kdo ve za kakšen progy da iz mp3 ali pa wawa odstraniš vokal.Za vsak odgovor se že vnaprej zahvaljujuem
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz

alum ::

Lahko poskusiš s kakšnim "mp3 to midi converter(jem)". Ponavadi so pesmi brez vokala posnete v midi formatu.

Je pa res, da nevem, kako zadovoljiva je kvaliteta pretvorbe. Nikoli nisem poskušal.

mte ::

mp3 to midi ne bo šlo. To gre za kako enostavno melodijo še nekako, za glasbo pa definitivno ne.
Z nekaterimi programi se mogoče da pod določenimi pogoji "izrezat" vokal, vendar je rezultat NUJNO obupna kvaliteta. Poišči tule po forumu je bilo že precej govora o tem. Lahko poskusiš in mogoče se ti bo zdelo zadovoljivo, ampak nekdo ki ima vsaj MALO razvita ušesa bo samo majal z glavo, kje si ti to staknil...
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program ki izklopi iz skladbe vokal(besedilo, pesmi)

Oddelek: Zvok in slika
58711 (7672) podtalje
»

Muzika - samo petje

Oddelek: Pomoč in nasveti
81333 (1302) SomeoneLOVEU
»

Mp3 v polifonicne oblike

Oddelek: Programska oprema
81993 (1857) KTr1sk
»

odstraniti vokale iz mp3