Forum » Zvok in slika » VGA na DVI
VGA na DVI
vmlejnik ::
Zanima me ali je mozno na tak nacin priklopiti notebook na tv?
Zadeva je sila preprosto prikazana na tej sliki
Analog PC na DVI
Zanima me ali v praksi obstaja tak adapter (vga na dvi)? Kolkr jst vem so bolj obicajni v obratno smer se pravi dvi na vga. Ko sem iskal na googlu sem nasel tole recimo.. VGA na DVI ampak je cena astronomskih 800 dolarjev :)
Jst sem mel v mislih kej bolj takega za 5 jurjev :) A mi lahk kdo razlozi kako je s tem?
Lp
Zadeva je sila preprosto prikazana na tej sliki
Analog PC na DVI
Zanima me ali v praksi obstaja tak adapter (vga na dvi)? Kolkr jst vem so bolj obicajni v obratno smer se pravi dvi na vga. Ko sem iskal na googlu sem nasel tole recimo.. VGA na DVI ampak je cena astronomskih 800 dolarjev :)
Jst sem mel v mislih kej bolj takega za 5 jurjev :) A mi lahk kdo razlozi kako je s tem?
Lp
/
EvilDare ::
Kaj to rabiš ženski VGA na moški dvi priključek ali kako?
Malo tukaj vpraša če imajo in komu prodajajo ker imajo prodajo na veliko: Klik
Malo tukaj vpraša če imajo in komu prodajajo ker imajo prodajo na veliko: Klik
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
vmlejnik ::
ja jst mam tv z dvi kot na uni sliki in notebok z vga izhodom in pa navadn vga kabl, sepravi rabim se vga to dvi converter. Zanima me sam a je to kaka posebna zadeva zdej al.. ustreza ze tist pretvornik ko se vcasih zraven graficnih kartic dobi? :)
/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI D (dual) to vga adapterOddelek: Zvok in slika | 2425 (1355) | meganboj |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20165 (9678) | kozorog |
» | Adapter v MBOddelek: Kaj kupiti | 637 (525) | Syrex |
» | DVI + AUDIO -> HDMIOddelek: Zvok in slika | 7297 (5484) | Okapi |
» | LCD - iz VGA na DVI-DOddelek: Strojna oprema | 2913 (2729) | uporcek |