» »

a kdo hodi na management (kp) ?

a kdo hodi na management (kp) ?

hominis ::

sicer ne spada na ta forum, ampak sem poskusal ze povsod in nisem dobil nobenega odgovora.

iscem nekoga ki hodi ali pa je ze dal skozi uni studij managementa v kopru. prhajam iz tehnicnega faksa, pravkar zakljucu 7. stopnjo, v naslednjem solskem letu pa se vpisem na magistrski studij managementa.

kot pogoj za vpis pa so trije izpiti iz 1. letnika uni management, tako da bi zelo zelo rabil kakrsenkoli napotek kako izpit izgleda, pa kake zapiske, ...

ce namrec prides s tehnicnega faksa, kjer je dovolj da znas razmisljat in si zapomnis osnovne formule je neki cisto drugega na pamet drgnt 500 strani speha ;((

tko da .... mogoce kak slotehovc pozna kaksno deklino ... :8)

Primoz78 ::

Helo sicer ne hodim na mag. ampak na spec. studij se pa mislim vpisat v drugi letnik mag. septembra, ce gre vse po sreci...a bo sploh vpis v mag. studij drugo leto? Ker to je znanstveni mag. program in to ni vec v skladu z bolonjsko deklaracijo...

Kot je bilo do sedaj pri prehodu iz tehnicnih in ostalih faxov na mag. studij FM je komisija dolocila katere izpite kdo opravlja...mislim pa da je vsakdo imel mednarodno ekonomijo. To je kar jaz vem, za ostale podatke pa ti bo mogoce kdo drug kaj povedal...

Zapiski itd. se pa na zaslugo nekaterih pridnih studentov FM nahajajo tukaj.

Upam, da sem ti kaj pomagal...

Lp Primoz

p.s. Me pa res zanima ce bo drugo leto se vpis v 1. letnik...kar sem jaz spraseval to se ni sigurno, bo pa objavljeno ob razpisu za vpis...nevem, pa ce je ze zuni ta razpis...:\

p.p.s. Ni nujno da sam dekline hodijo na FM...;)
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

koncno sem le nasel nekoga :))

pred kratkim sem na studijsko komisijo FM poslal prosnjo za vpis na mag. in zraven prilozil potrdilo o opravljenih izpitih in kopijo diplome 7. stoponje.

nazaj sem dobil odgovor, da moram pred vpisom opraviti izpite v vrednosti 20 KT:
- uvod v management (uni)
- uvod v ekonomijo (uni)
- uvod v pravo (uni)

zraven so prilozili se prijavnico za diferencialne in cenik ... 1 KT = 9.900 SIT, torej trije izpiti skoraj 200 cukov ;((
potem se vpisnina, pa solnina, .... ok pustimo to zaenkrat:\

nikjer pa ne morem dobiti informacije kdaj in kje se ti izpiti opravljajo, baje da so v lanskem letu potekali nekje med junijem in avgustom v kopru in skofji loki.

sicer pa hvala za link, si bom ogledal stran.
ta cas pa mi lahko izdas se kaksno skrivnost kako je s studijem, kaki so obcutki, kaj pricakujes, tezavnost, ...

hmmm, vidim da so se s bolonjsko deklaracijo spremenili izpiti ....

management = uvod v management ?
ekonomska teorija = uvod v ekonomijo ?
xxx = uvod v pravo ?

:8)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Degradiranje diplomantov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
18339312 (4173) tomwischner
»

FIŠ-fakulteta za informacijske študije

3411633 (5705) cheetah2
»

Izbira faksa uni ali vsš FE (strani: 1 2 )

8217631 (12573) mr_chai
»

FRI (strani: 1 2 )

7114868 (6410) PH03N1X
»

Višja šola kam naprej?

308602 (7674) Sarazyph

Več podobnih tem