Forum » Operacijski sistemi » Windows XP mi zazna sam 127 GB od 160!!!
Windows XP mi zazna sam 127 GB od 160!!!
JAX ::
Že encajt mam problem, k se mi ga ni dal rešit, zj pa je tp nardil tud mojmu frendu. No problem je tak:
Mam Maxtorjev disk 160 GB, sam mi ga v Windowsih xp zazna sam 127 GB! Moj frend ma pa 200 GB disk, pa mu ga zazna sam 131 GB. v Linuxih(bilokterih) mi je zaznal 160 GB tak ko more. A je to pol kriva mogoče stara verzija Windowsov?
Prosim če lahka čimprej pomagate
LP
Mam Maxtorjev disk 160 GB, sam mi ga v Windowsih xp zazna sam 127 GB! Moj frend ma pa 200 GB disk, pa mu ga zazna sam 131 GB. v Linuxih(bilokterih) mi je zaznal 160 GB tak ko more. A je to pol kriva mogoče stara verzija Windowsov?
Prosim če lahka čimprej pomagate
LP
Be what you are!
OmegaBlue ::
XP imajo pred SP2 "rahle" probleme z velikimi diski.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
JAX ::
to pomen da morem sam nabavit tanove windowse ko majo že SP2 gor, pa bo to delal?
Okey! hvala!
Okey! hvala!
Be what you are!
OmegaBlue ::
To ali pa namestiš SP2.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
zee ::
če bi ST za vsako temo s tem vprašanjem dobil cekin, bi si verjetno vsak mesec lahko privoščil (ST namreč) kakšen nov server ali test
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD ne zazna celega ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1101) | Spike Edin |
» | ne zazna sata diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1771 (1611) | BladE_ |
» | Kaj porečejo vedilki diski ob formatiranju WinXp+SP2 ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1354) | BaRtMaN |
» | Vprasanje ce rabim?..Oddelek: Strojna oprema | 1071 (844) | ddeben |
» | Nov 160GB vendar zazna samo 130GB (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5032 (3858) | Yamasaki450 |