Forum » Zvok in slika » Neuston Virtuoso mc 500 PROBLEM --> VELIK
Neuston Virtuoso mc 500 PROBLEM --> VELIK
Fly.MaCh!nE ::
Zdj se že j**** 2h s to zadevco, ki mi jo je nekdo podaril.
Problemi:
1. sem zvezal mrežni kabel iz swicha do media centra, a lučka na swichu, ki pri povezavi za internet gori, tu samo utripa kar se mi zdi čudno, ker če povezave ni je ugasnjen če povezave je pa gori a tu utripa .
2. Na računalniku grem na povezave in tam uredim IP in DNS tako kot piše v manualu in potem še uredim IP in DNS na media centru in potem želim povezati na računalnik (treba upisati ime in IP - sem vpisal pravilnega) pol mal počakam in napiše: WAKE ON LAN FAIL, plese turn on computer manually računalnik pa je prižgan... potem grem v bios in tam omogočim wake on lan, a vendar javi isto napako...
zdj bom popi*** ker nikakor nevem kako naj to uredim, zraven pa se še morm učit slovko ker sm ju3 prašan prešerna...
PROSM POMOČ
Problemi:
1. sem zvezal mrežni kabel iz swicha do media centra, a lučka na swichu, ki pri povezavi za internet gori, tu samo utripa kar se mi zdi čudno, ker če povezave ni je ugasnjen če povezave je pa gori a tu utripa .
2. Na računalniku grem na povezave in tam uredim IP in DNS tako kot piše v manualu in potem še uredim IP in DNS na media centru in potem želim povezati na računalnik (treba upisati ime in IP - sem vpisal pravilnega) pol mal počakam in napiše: WAKE ON LAN FAIL, plese turn on computer manually računalnik pa je prižgan... potem grem v bios in tam omogočim wake on lan, a vendar javi isto napako...
zdj bom popi*** ker nikakor nevem kako naj to uredim, zraven pa se še morm učit slovko ker sm ju3 prašan prešerna...
PROSM POMOČ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tp-link in DD-WRTOddelek: Omrežja in internet | 2655 (1670) | drakulas |
» | wake on lan (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6172 (4283) | d0rK |
» | Wake on Lan ali Wake on PME - preko mreže, preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3292 (2493) | bastadu |
» | WAKE ON LAN!!! Problem???Oddelek: Omrežja in internet | 1767 (1712) | PaJo |
» | Računalnik ugasnjen, optična miš sveti, zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1976 (1496) | Scorpia |