Forum » Zvok in slika » nVidia 6800GT - Problemi z FPS pri igrah
nVidia 6800GT - Problemi z FPS pri igrah
mleko ::
Imam težavo in sicer moj FPS se pr većini špilov ne dvigne nad 30. Večinoma je okol 15. Edino ko sem v menijih ali gledam intro filmčke mam fps-ja nad 100. Ker mi gre to zlo na jetra in nevem kaj nej nardim, sem se odloču, da o tem povprašam vas.
P.S. Mam pa Grafo: nVidia 6800GT
In prosecor: Intel Pentium IV 3.01GHz
Imam naložene najnovejše gonilnike z uradne strani proizvajalca moje grafične gartice(nVidia)
P.S. Mam pa Grafo: nVidia 6800GT
In prosecor: Intel Pentium IV 3.01GHz
Imam naložene najnovejše gonilnike z uradne strani proizvajalca moje grafične gartice(nVidia)
lp, mleko
- spremenilo: Stepni Volk ()
XaNti ::
Sync off pa bo...
*AMD 64 3700+@2508~11x228*DFI LaN Party Ultra-D*Club3D6800GT@410/1100*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*
Makina ::
Jst sm mu iste tezave, pomoje je kaj narobe z open Gl ali pa direkt x. Probi nalozi nwidia force wawe www.guru3d.com
Trisixty s kombajnom bočno.
ko sem odklopil sync, sem res pridobil do povprečno 20 fps-jev več. Probal bom namestiti še nVidia force wawe in bom potem poročal o izmerjenih rezultatih.
Prosil bi pa še, če bi kdo lahko razloži, kaj naj bi pomenile kratice AA in AF in kaj ter kje je z njimi možno kaj počet.
Prosil bi pa še, če bi kdo lahko razloži, kaj naj bi pomenile kratice AA in AF in kaj ter kje je z njimi možno kaj počet.
lp, mleko
Dr Evil ::
AA:je antialiasing-protiupojitev,AF:anisotropic,ostrenje slike oziroma nekaj takega.Izklopiš pa jih lahko tako,da postaviš miškin kazalec na namizje,stisneš desni klik,klikneš "lastnosti-properties",izbereš "settings-nastavitve",klikneš "napredno-advanced","geforce 6800",performance&quality.Vse nastavi na aplication controled pa je.
Najlepša hvala Dr Evil.
Ko sem naložil nvidia force wawe mi pri večini iger fps pade za 30 FPS edino pri eni igri se je dvigni za 5 FPS. Zato bom raje naložil nazaj prejšno verzijo gonilnikov.
Ko sem naložil nvidia force wawe mi pri večini iger fps pade za 30 FPS edino pri eni igri se je dvigni za 5 FPS. Zato bom raje naložil nazaj prejšno verzijo gonilnikov.
lp, mleko
johnib ::
Jaz mam MSI geforce6600 gt pa mam 60 do 100 fpsjev pri zahtevnih igrah , kak maš ti lahko 30 max, downloadaj si gonilnike točno za tvojo grafo po možnosti gonilnike od proizvajalca
grafe. (cube, msi itd. kaj pač maš za firme) .
grafe. (cube, msi itd. kaj pač maš za firme) .
rekel sem da pade ZA 30 FPS-jev, kar pa še nepomeni, da je to dejansko 30 FPS-jev (se pravi če imaš 100 FPS in padejo za 30 FPS dobiš 70 FPS in ne 30 FPS. Nauči se osnove matematike. )
lp, mleko
z programom Fraps ter TSO
(TSO je prvotno namenjen prikazovanju osebe, ki trenutno govori na programu Teamspeak ima pa možnost prikazovanja FPS-jev)
(TSO je prvotno namenjen prikazovanju osebe, ki trenutno govori na programu Teamspeak ima pa možnost prikazovanja FPS-jev)
lp, mleko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 30 FPS vs 60 FPS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9426 (7650) | Dr_M |
⊘ | Prvi benchmarki X1900 XTX in XT so tuOddelek: Strojna oprema | 2107 (1440) | kuglvinkl |
» | sam 60 fpsjev???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2509 (1746) | stock |
» | Grafična od 80000-100000 SIT ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4573 (3891) | RC14 |
» | počasno nalaganje tekstur v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 715 (610) | tx-z |