Forum » Zvok in slika » Servis videorekorderja
Servis videorekorderja
PcPostar ::
Imam tezave z videorekorderjem. Je star okol ene 10 let, ampak je en tak malo boljsih (na eBay se se vedno prodaja za 150€), ampak se mi je zdej neki pokvaru. Sploh ne vem kaj. Tko se cudno obnasa...
Skratka, pozna kdo kaksen dober servis teh videorekorderjev? Ksna tak servis, kjer ne racujano velik in niso malomari? Ne bi rad, da bi mi kej poskodval notr.. sej veste, kako se dela s stvarmi, ki niso tvoje.
Torej, rabim enga serviserja! Sej jih je ful po ljubljani, ampak, ce ksnga priporocate?
Obnasanje:
kaseto lepo sprejme, vrze vn jo tud lepo. Play in previjanje pa sicer zacne, ampak pol takoj neha...
Skratka..Model: Philips NV-FS88EG
Pozna kdo vzrok tezave, predvsem pa, kako jo (ce jo lahko kar doma) odpravim?
HELP!!!
Skratka, pozna kdo kaksen dober servis teh videorekorderjev? Ksna tak servis, kjer ne racujano velik in niso malomari? Ne bi rad, da bi mi kej poskodval notr.. sej veste, kako se dela s stvarmi, ki niso tvoje.
Torej, rabim enga serviserja! Sej jih je ful po ljubljani, ampak, ce ksnga priporocate?
Obnasanje:
kaseto lepo sprejme, vrze vn jo tud lepo. Play in previjanje pa sicer zacne, ampak pol takoj neha...
Skratka..Model: Philips NV-FS88EG
Pozna kdo vzrok tezave, predvsem pa, kako jo (ce jo lahko kar doma) odpravim?
HELP!!!
Si prepričan, da je Philips? Po moje je Panasonic.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
PcPostar ::
Ja, ok, Panasonic. Skratka.. vidorekorder s problemom! In rabim neki za to popravt! Ktera firma je, tuki u bistvu ni vazno, halo?!
Ja sej če te boli zob ali pa če imaš prebavne motnje... Nima veze... Skratka, boli te, nima veze al te bo popravljal zobar al ker drug, glavno da je dohtar, ane
Včasih mislim da je imel servis za Panasonic (ne Philips! ) 3A na Zaloški v LJ, potem pa ga je prevzel Vojko Ravbar s.p. (/Vrhnika, poslovalnica tudi v LJ).
Včasih mislim da je imel servis za Panasonic (ne Philips! ) 3A na Zaloški v LJ, potem pa ga je prevzel Vojko Ravbar s.p. (/Vrhnika, poslovalnica tudi v LJ).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
All ::
tut jest bi rabu enga dobrga serviserja za podoben video NV-FS90EG..če kdo ve za koga ki se z takimi fosili bavi...je pa keč v kanalniku (AGC)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD ali plazma? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34535 (31985) | jajcar |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23056 (10271) | Yossarian |
» | Kateri TV 16:9, 100 Hz? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9917 (8454) | Valentin |
» | televizor 100Hz 72 ekran - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1720 (1468) | Caligula |
» | Kateri TV kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2659 (2200) | AtaStrumf |