» »

gmail & mobitel

gmail & mobitel

All ::

nikakor mi ne rata pobiret gmaila na mobitel...nastavitve so take kot poše na njihovi strani, pop je omogočen...mogoče kdo ve kje je haklc?

mte ::

za gmail rabiš ssl, mobitel mislm da tega ne podpira...

jabe ::

Točno tako. Za Gmail rabiš podporo SSL. Večina telefonov tega nima (vendar nekateri pa imajo). Poleg tega na vsak smartphone lahko daš 3rd party aplikacijo, da bo delovalo. skoraj sigurno (razen če imaš kako motorolo) pa lahko pogledaš mail na wapu na naslovu:
http://mail.google.com

OmegaBlue ::

Ok zakaj pa razen če imaš kako motorolo? Moja (v550@v620) podpira SSL in brez problema prebavi tudi html strani (web browser).

In G-mail ne uporablja standardnega pop3 porta ampak 995 (kar je default za spop3) in mobiteli tega ne nastavijo samodejno kot nekateri mail clienti, seveda pa mora telefon podpirati SSL povezavo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

jabe ::

Ja motorole imajo SSL podporo, tako da se da tam naštimati, samo moja v360 (in še marsikatera druga kakor berem po forumih) ne zna odpreti prej omenjene wap strani.

All ::

ma z520..ssl je..in glih kle je verjetno zajček...izpiše da ta ssl ni podprt (vrta so prov naštimana)....bla bla...na mobitelu ne znajo glih pomagat ( u smislu ..a mobitel ste pržgal.......)....a komu dela na tem telefonu kšn ponudnik maila z vgrajenim odjemalcem??

Zgodovina sprememb…

• spremenil: All ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

email SMS alerts na mobitelu

Oddelek: Pomoč in nasveti
154030 (1596) Gunisms
»

Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS Mail

Oddelek: Programska oprema