Forum » Pomoč in nasveti » DVD menu,video + slike
DVD menu,video + slike
Mikron ::
Lep pozdrav.
Zanima me, kako naj na DVD zapečem posnetek (dvd film iz kamere) in zraven dodam slike. Zadevo bi rad uredil tako, da ko bi dvd vstavil v predvajalnik, bi se mi prvo prikazal menu na katerem bi bilo mogoče izbrati "ogled filma,ogled slik". Slike bi se predvajale po slide showu in bi bilo dobro, če bi zadaj igrala kakšna glasba. S katerim programom naj to naredim, da nebi zgubil na kvaliteti posnetka?
Zanima me, kako naj na DVD zapečem posnetek (dvd film iz kamere) in zraven dodam slike. Zadevo bi rad uredil tako, da ko bi dvd vstavil v predvajalnik, bi se mi prvo prikazal menu na katerem bi bilo mogoče izbrati "ogled filma,ogled slik". Slike bi se predvajale po slide showu in bi bilo dobro, če bi zadaj igrala kakšna glasba. S katerim programom naj to naredim, da nebi zgubil na kvaliteti posnetka?
SimplTech ::
Programov, ki to omogočajo da to narediš je kar nekaj. Jaz uporabljam Ulead DVD Workshop 2. Info o njem najdeš tukaj: DVD Workshop.
Lahko pa tudi probaš s programom Nero Vision 4 ( Link), ki je del paketa Nero 7 Premium. Ta je bolj enostaven za uporabo, a ne vem ali omogoča izdelavo slideshowa iz slik, vem pa da omogoča izdelavo menijev.
Lahko pa tudi probaš s programom Nero Vision 4 ( Link), ki je del paketa Nero 7 Premium. Ta je bolj enostaven za uporabo, a ne vem ali omogoča izdelavo slideshowa iz slik, vem pa da omogoča izdelavo menijev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava menujev za dvdOddelek: Zvok in slika | 1186 (1032) | ;-) |
» | pinnacle studio 9Oddelek: Zvok in slika | 2381 (2150) | CaqKa |
» | VHS-pc Tv tuner-DVDOddelek: Zvok in slika | 1344 (1200) | XS!D3 |
» | konvertiranje podnapisovOddelek: Zvok in slika | 1767 (1674) | Hux |
» | program za izdelavo DVD menijevOddelek: Zvok in slika | 2562 (2447) | JohnyB |