Forum » Strojna oprema » ASUS SLI- DELUXE, glasen ventilator na naboru
ASUS SLI- DELUXE, glasen ventilator na naboru
mp5 ::
Problem je sledeč. Imam ploščo ASUS SLi deluxe. Pred nekaj dnevi je postal ventilator na naboru tako glasen, da popizdiš. Ko se ventilatorja dotaknem med delovanjem, preneha "ropotati", čez nekaj trenutkov pa postane spet zelo glasen. Kako naj rešim to težavo? Zategnil sem vse vijake, pa nič.
Prosim za nasvete, ker bom drugače zbil škatlo, tako grozno se "dere"?
P.S. Kje bi lahko kupil tako majhen ventilator za nabor, v primeru, če mi ta crkne?
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Prosim za nasvete, ker bom drugače zbil škatlo, tako grozno se "dere"?
P.S. Kje bi lahko kupil tako majhen ventilator za nabor, v primeru, če mi ta crkne?
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Yamasaki450 ::
Vent lohk kups pr cool pc drugac pa tega dol uzam pam mal z olom namas pa bođ
*EDIT*
Sam ne ga tepst
*EDIT*
Sam ne ga tepst
DFIUltra-D,AMD64 3200+@2700mhz,2GB SamsungUCCC DDR540,MSI7600GT,Audigy4,NEC90GX2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yamasaki450 ()
Silvo ::
Probaj obtežit kakšno lopatico ventilatorja z nečem
kot je recimo vosek,plastelin...
lp
kot je recimo vosek,plastelin...
lp
Silvo
Elvoo ::
Mel isti problem kot ti :
Resil tako da sem pri cool-pc kupil ventilator in ga zamenjal (ker tisti mali na chipsetu se dere oz cvili koz zmesan)
lahko pa tudi probas pasivno ga hladiti (sem sam razmislaj o temu vendar ti je lazje zamenjat ventilator).
Nabavil sem pa ta ventilator: Ventilator
Resil tako da sem pri cool-pc kupil ventilator in ga zamenjal (ker tisti mali na chipsetu se dere oz cvili koz zmesan)
lahko pa tudi probas pasivno ga hladiti (sem sam razmislaj o temu vendar ti je lazje zamenjat ventilator).
Nabavil sem pa ta ventilator: Ventilator
ELvoooooooooooo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elvoo ()
mp5 ::
Eno stranico ventilatorja sem oblepil z izolir salotejpom, pa zadeva deluje. Bomo videli, kako dolgo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znižanje obratov na hladilnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1418 (1205) | Tea Time |
» | Zamenjava ventilatorja za procesorOddelek: Kaj kupiti | 2038 (1776) | AndrewSmith |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14267 (8246) | Buldožer |
» | 120mm pošast (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5172 (3398) | kuglvinkl |
» | Kje najceneje dobiti dober ChipFAN za asus a8n-sli deluxe?Oddelek: Kaj kupiti | 1131 (1009) | Mirč |