Forum » Šola » matura, maturitetni tečaj, peti predmet, ...
matura, maturitetni tečaj, peti predmet, ...
Tear_DR0P ::
zanima me kako je z opravljanji vseh teh "zaključnih izpitov"
če ima oseba opravljeno poklicno maturo in gre opravljat maturitetni tečaj, kakšne so njene možnosti
a) piše maturo
a1) opravi maturo
a2) mature ne opravi, opravi pa vsaj 3 izpite - a se ji ti izpiti lahko priznajo kot peti predmet?
b) si pri vspiu maturitetnih izpitov premisli in se odloči samo za pisanje petega predmeta
če ima oseba opravljeno poklicno maturo in gre opravljat maturitetni tečaj, kakšne so njene možnosti
a) piše maturo
a1) opravi maturo
a2) mature ne opravi, opravi pa vsaj 3 izpite - a se ji ti izpiti lahko priznajo kot peti predmet?
b) si pri vspiu maturitetnih izpitov premisli in se odloči samo za pisanje petega predmeta
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Sba ::
Moj primer:
Na peti predmet se nisem vpisal, ker nisem vedel katerega naj bi vzel. (drug fax, drug predmet)
Maturitetni tečaj verjetno odpade, saj s tem nekako "zgubiš" leto in uspeh ni zagotovljen.
Jaz bom probal tretjo možnost. Vpisal se bom na visoko šolo, nato pa se po končanem tretjem letniku VŠ vpisal v tretji letnik UNI programa.
Na peti predmet se nisem vpisal, ker nisem vedel katerega naj bi vzel. (drug fax, drug predmet)
Maturitetni tečaj verjetno odpade, saj s tem nekako "zgubiš" leto in uspeh ni zagotovljen.
Jaz bom probal tretjo možnost. Vpisal se bom na visoko šolo, nato pa se po končanem tretjem letniku VŠ vpisal v tretji letnik UNI programa.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Tear_DR0P ::
vem da redno ga imaš - izredno pa nimam pojma
"Figures don't lie, but liars figure."
Loki ::
samo 5. predmeta naceloma ne mores delat na MT. to ga pac opravljas skupaj z gimnazijci pri redni maturi.
MT je pa celotna gimnazijska matura (za pravo, ff, fdv...)
MT je pa celotna gimnazijska matura (za pravo, ff, fdv...)
I left my wallet in El Segundo
kugla88 ::
Lep pozdrav! Mene sam neki zanima, vem da je čisto ven iz teme.... A kdo mogoče ve kako gre ta matura, ki naj bi se lahka delala pri 21ih letih...ampak samo matura. Pa naj mi nekdo prosim razlozi kako in kaj, ker mi ni jasno vse. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izobraževanje naprejOddelek: Loža | 3082 (2620) | xmetallic |
» | Peti predmet dodatnoOddelek: Šola | 3919 (3628) | St235 |
» | Vrnitev v šoloOddelek: Šola | 6393 (5389) | para! |
» | Iz poklicne na splošno maturoOddelek: Šola | 3531 (3452) | kr1ženska |
» | ponavljanje poklicne matureOddelek: Šola | 4355 (4159) | frenk |