Forum » Zvok in slika » BRez PCja iz VHS na DVD
BRez PCja iz VHS na DVD
kuglvinkl ::
Oi!
Frend, ki se spozna na kište toliko kot naša mačka na boben, bi rad svoje VHS kasete (mnogo le teh), spravil na DVD-je. Kot rečeno, ali obstaja enota, ki bi brez prehudih izgub iz playerja VHS vsebino zapekla na DVD. Skratka, totalno instant.
+ kolk ur bi spravil na DVD (to vprašanje je zelo podobno Grunfu;)).
Frend, ki se spozna na kište toliko kot naša mačka na boben, bi rad svoje VHS kasete (mnogo le teh), spravil na DVD-je. Kot rečeno, ali obstaja enota, ki bi brez prehudih izgub iz playerja VHS vsebino zapekla na DVD. Skratka, totalno instant.
+ kolk ur bi spravil na DVD (to vprašanje je zelo podobno Grunfu;)).
Your focus determines your reallity
Dejancek ::
V videoteki RuskiCar v LJ se s tem ukvarjajo, presnemavanje direkt iz X na X ...
Poskusi tja poklicat pa vprašat, kako se to dela,..., poskusit ni greh
Poskusi tja poklicat pa vprašat, kako se to dela,..., poskusit ni greh
kuglvinkl ::
Ne, sorry, ne mogoče, da bi kasete ven nesel. + tgea jih je ogromno, tko da bi bil ob premoženje verjetno.
Your focus determines your reallity
Dejancek ::
To je res da bi bil kar ob veliko premoženje, saj če pogledaš njihov cenik, je kar dojaja
Ampak dobra beseda prek telefona, za vprašat, če ti lahk vsaj namignejo kako se to dela,....., kot pravim poskusit ni greh, saj je sam prek telefona
Ampak dobra beseda prek telefona, za vprašat, če ti lahk vsaj namignejo kako se to dela,....., kot pravim poskusit ni greh, saj je sam prek telefona
uros678 ::
jaz to delam s pomočjo videorekorderja + dig. kamere z AV in/out + DV in/out + PC-ja... če prav razumem bi on to brez PC-ja skup spravil? hm... videorekorder ma (mnda ;-), naj si nabavi še DVD rekorder...
zaj kolko bi pa spravo na en DVD, hja, odvisno kako kvaliteto bi nastavo res ne vem
zaj kolko bi pa spravo na en DVD, hja, odvisno kako kvaliteto bi nastavo res ne vem
Yossarian ::
Najlažje pa je, da si kupi kakšen DVD recorder za kakšnih 50.000 SIT in ga poveže z videorekorderjem preko SCART-a. Tako delam jaz in sem si tudi vse presnel na DVD-je. Ti DVD-ji so 4,7 GB in lahko spraviš gor eno uro, dve uri (ta je najbolj običajna), 4 ure ali pa celo 6 ur. Vendar je pri tej 6 ur kvaliteta precej slabša. Jaz uporabljam tisto za dve uri na en DVD.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Yossarian ::
Poglej malo na: [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik
nekaj pa še na: [DVDR/divxvid] Yamada snemalniki
Sicer pa sem ravno danes bil v Big Bangu (Maribor) in videl enega LG-ja za cca. 65 kSIT.
nekaj pa še na: [DVDR/divxvid] Yamada snemalniki
Sicer pa sem ravno danes bil v Big Bangu (Maribor) in videl enega LG-ja za cca. 65 kSIT.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
Spock83 ::
Drugače imam Terratec Cameo Convert 800 pa ne vem, če z njemu lahko direktno prekodiraš. Kar orenk zadeva (če koga zanima mu lahko prodam, več pa na zasebno sporočilo.)
IceIceBaby ::
kuglvinkl, po nekaterih videotekah izposojajo videorekorderje, dvd rekorderje in to kramo. Pokliči malo po okoliških videotekah, nekdo ti bo sigurno rental dvd rekorder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22986 (10201) | Yossarian |
» | VHS dokončno umrlOddelek: Novice / Ostale najave | 5461 (3321) | PrimozR |
» | Z VHS na DVDOddelek: Zvok in slika | 2208 (2020) | billgates |
» | DVD+VHSOddelek: Zvok in slika | 1523 (1458) | Yossarian |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6057 (5745) | zavajon |