Forum » Šola » Izbira srednje šole v LJ
Izbira srednje šole v LJ
kleDo ::
Pozdravljeni,
tukaj se tokrat oglašam namesto moje sestrične, ki bo letos končala OŠ in se odloča med gimnazijami v LJ... pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje in govorice... katere gimanzije v LJ so dobre, te kaj naučijo, katere so slabe... kje se da morda videti prehodnost, uspeh na matudi...
Hvala za pomoč in nasvete,
kleDo
tukaj se tokrat oglašam namesto moje sestrične, ki bo letos končala OŠ in se odloča med gimnazijami v LJ... pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje in govorice... katere gimanzije v LJ so dobre, te kaj naučijo, katere so slabe... kje se da morda videti prehodnost, uspeh na matudi...
Hvala za pomoč in nasvete,
kleDo
zee ::
poljane - dosti jezikov, dober uspeh na maturi
bežigrad - nekdaj zelo cenjena, zdaj baje malo manj, možnost opravljanja mednarodne mature, odličen uspeh na maturi
škofijska klasična gimnazija - precej težavna, faktor "škofijska", dobre ekskurzije, odličen uspeh na maturi
upam, da še kdo kaj doda.
bežigrad - nekdaj zelo cenjena, zdaj baje malo manj, možnost opravljanja mednarodne mature, odličen uspeh na maturi
škofijska klasična gimnazija - precej težavna, faktor "škofijska", dobre ekskurzije, odličen uspeh na maturi
upam, da še kdo kaj doda.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Trubadur ::
gim ljubljana - zakon! :) exkurzije (pariz, dunaj, rim, amsterdam, munchen), profesorji so dobri
Berite Thomasa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko te nategnejo na maturi (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18055 (13617) | Meizu |
» | Maturutetni tečajOddelek: Šola | 3570 (3201) | trancer01 |
» | Gimnazija JeseniceOddelek: Šola | 9040 (6370) | Yacked2 |
» | Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9706 (7732) | DOOM_er |
» | Katere šole imajo slab glas?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15258 (13467) | OmegaBlue |