» »

Mertive 1 - FE UNI - LJ (ustni)

Mertive 1 - FE UNI - LJ (ustni)

neoto ::

Glede na to, da tale forum obiskuje tudi precej študentov, me zanima, če se kdo kaj spomne, kako zgledajo ustni pri Mertivah 1 pri Berglju (ali Agrežu)!?

cojss ::

Izpiti pri Berglju potekajo v njegovem kabinetu. Noter gre po en naenkrat. Mislim da piše da se izpit začne ob 9-ih ali 8-ih, ampak je bolje priti prej, ker prof. volja upada s časom :). Noter dobiš tri +vprašanja, katerih težavnost je ponavadi odvisna od rezultata pisnega izpita. Bolje kot si pisal, lažje bo. Nad 80% mislim da celo ni zagovora. Za Agreža pa ne vem, jaz se ga bi po mojih izkušnjah z njim bolj bal kot Berglja.:D

BluPhenix ::

JA če pišeš več kot 80% ti ustnega načeloma ni treba opravljati, je pa tudi odvisno kako si imel ocenjene vaje. Če si imel vaje 6 in pisno 80% lahko tudi ustni pričakuješ. Imam pa tudi kolega, ki mu z 70% ni bilo treba na ustno, skratka je odvisno tudi od ocene vaj.

Drugače nič hudega, nekaj pomaga. Nauči se lepo po novi knjigi. Če imaš staro si najdi dodatek, na kateremu so razloženi pogreški, mu, ... skratka bistvo, brez tistega ti bo bolj malo jasno. Če rečeš kakšno neumnost malo čudno pogleda, te poskuša spomniti, če pa ne pa... še enkrat ustni.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fri-izpiti

Oddelek: Šola
4610531 (3271) acookook
»

Kako se učiti matematiko na višji ravni (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6011435 (9913) lebdim
»

Kako izgleda študij?

Oddelek: Šola
337211 (5850) Gandalfar
»

FRI in fizika

Oddelek: Šola
132853 (2540) grim_
»

Elektrotehnika faks

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
123549 (3261) pitagora

Več podobnih tem