Forum » Izdelava spletišč » [ASP.NET] MySqlSitemapProvider
[ASP.NET] MySqlSitemapProvider
greentech ::
Za tiste, ki uporabljate ASP.NET...
Nujno bi rabil MySqlSitemapProvider. Sicer sem se spravu svoj class pisat(override od StaticSiteMap Provider), sam zadeva je še kr zakomlicirana, pa ne vem če mi bo uspelo.
Sem pa tud ful iskal po netu, pa sem upal da mi bo uspelo najdit že kaj napisanega, pa zenkat še nisem mel sreče.
A mi lahko mogoče kdo pomaga na..če ve kje bi ga našel al pa če ga je kdo slučajno sam napisal.
Hvala in LP
Grega
Nujno bi rabil MySqlSitemapProvider. Sicer sem se spravu svoj class pisat(override od StaticSiteMap Provider), sam zadeva je še kr zakomlicirana, pa ne vem če mi bo uspelo.
Sem pa tud ful iskal po netu, pa sem upal da mi bo uspelo najdit že kaj napisanega, pa zenkat še nisem mel sreče.
A mi lahko mogoče kdo pomaga na..če ve kje bi ga našel al pa če ga je kdo slučajno sam napisal.
Hvala in LP
Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIP trunkOddelek: Omrežja in internet | 6766 (5323) | #000000 |
» | prenosni računalnik / wirelass - wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1051) | frozev |
» | Vimeo podpira HTML5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10406 (8116) | MrStein |
» | IPv6 on Linux RH9Oddelek: Omrežja in internet | 2346 (1895) | Gandalfar |
» | Internet odslej zelo poceni.Oddelek: Omrežja in internet | 2001 (1449) | Tr0n |