Forum » Igre » Uplink
Uplink
rc-car ::
Je ze sprobal kdo ta superioren spil?
dobite ga na http://www.introversion.co.uk/
[Dokler admini ne popravijo JavaScript gumba Link (tko, da bo delal na Netscapu) strajkam in ne pisem vec na roke linkov noter ]
Gre se za to, da si pac en cracker in vlamljas v razlicne sisteme...
dobite ga na http://www.introversion.co.uk/
[Dokler admini ne popravijo JavaScript gumba Link (tko, da bo delal na Netscapu) strajkam in ne pisem vec na roke linkov noter ]
Gre se za to, da si pac en cracker in vlamljas v razlicne sisteme...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
- spremenil: rc-car ()
R@C@ ::
Jest sem prešpilal ta špil in je res carski, mal me živcera ker ne znam voice analyserja uporabljat, ker sem hotel vdreti v banko in jim pobrat feder
Je pa verjetno špil ki ni za vsakogar, ker moraš skoz bulit v statični ekran, druga pi*darija pa je cena, ki jo zahtevajo za celo verzijo...mislim da okoli 8K sit, kar je za igro brez truda s kakšnim grafičnim srčkom občutno preveč. Če pa jo kdo kupi mu z veseljem odstopim enega Franceta Prešerna za ko*ijo.
Je pa verjetno špil ki ni za vsakogar, ker moraš skoz bulit v statični ekran, druga pi*darija pa je cena, ki jo zahtevajo za celo verzijo...mislim da okoli 8K sit, kar je za igro brez truda s kakšnim grafičnim srčkom občutno preveč. Če pa jo kdo kupi mu z veseljem odstopim enega Franceta Prešerna za ko*ijo.
rc-car ::
voiceAnalizer uporabis, tko da poklices admina od sita na telefon, in posnames njegov glas - telefonske so ponavad v About us... Potem samo predvajas tak, kjer je voice check in je :>
Glede cele verzije, saj se jo da dobiti tudi drugje zastonj, samo psshhh
Glede cele verzije, saj se jo da dobiti tudi drugje zastonj, samo psshhh
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin mcrae DIRT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17767 (8874) | Klemzz |
» | Cs source cheat detect (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9129 (7345) | NoUse4AName |
» | Uplink - spet problemiOddelek: Igre | 1406 (1118) | Tody |
» | Earth And BeyondOddelek: Igre | 722 (636) | Gre^gor |
» | Uplink - kako disejblas voice security??Oddelek: Igre | 982 (695) | Binji |