» »

Earth And Beyond

Earth And Beyond

fracjidol13 ::

Earth And Beyond
Kdorkoli pri nas že igra tole zadevščino? Če naj pove kje jo je dobil (celo verzijo ne demo) in lahko pusti svoje ime in v keri galaksiji igra

Predator ::

v sloveniji jo še ni, vsaj ne da bi jaz našel, v ameriki pa stane 20$

jeb ::

Igro bos dobil v Mantisu, ce jo se imajo, kar pa ne bi smel bit problem, ker dvomim, da je blo kej interesa zanjo. Distributer je v Slovenijo uvozil samo 20 komadov, vsaj tako mi je povedal tip v trgovini.
Spil stane 16 jurjev(!), mesecni account pa 13$, pride pa nekaj ceneje, ce placas za pol leta naprej, ob vplacilu enega meseca narocnine dobis en mesec gratis. Pazi - ko kupis igro in ceprav na skatli pise, da imas en mesec igranja zastonj, je to precej zavajajoc podatek. Namrec, dokler ne placas tistih prvih 13$, igre ne mores registrirat in ne mores zacet igrat! Zelo grda finta!
Za igranje je potrebna dokaj mocna masina, tisto kar pise na skatli, je spet zavajajoce - kot minimum je napisan P3 500 in grafa z 32mb; kot "recommended" konfiguracija je naveden P3 800 in grafa s 64mb rama. Pozabi! Zadeva laufa (pravzaprav sploh ne laufa, ampak se PLAZI - ko je guzva, mi fps pogosto pade pod 20!!!) na mojem P3 800 in GeForce 2 Ti (64 ddr) katastrofalno slabo. Je treba met vsaj kaksno 1,5ghz masino, po moznosti z grafo generacije DX8.1. Vsaj!
Gor sem enkrat srecal modela, ki je spil testiral za revijo Joker. Pravi, da njemu lepo laufa na 1.4ghz Athlonu in GF3.
Spil je poln bugov, ce bos malo gledal E&B forume, bos nasel tudi OGROMNO pripomb cez administratorje in celoten support.
Meni je spil sicer ZELO vsec, trenutno pa igram samo z enim karakterjem, in sicer sem JE pripeljal do lvl 50, ampak ne igram prav veliko casa.
V guilde se zaenkrat ne mislim vkljucevat, dokler bolj ne spoznam spila. Bi blo pa fino, ce bi blo gor kej nasih, da nardimo en "skvadron"... :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jeb ()

fracjidol13 ::

sem igral 5 dni demo, in men je zadeva ena bolših iger ki sem jih igral!!!
to da hočjo 16 jurjev zanjo je čisti nateg ker jo dobiš iz amerike za 40$ poštnina všteta. z mašino nimam problemov, res pa da je da mam p4 2.5 in gforce 4 ti:)
zadnji dan sem 6 ur prešpilu z dvema američanoma, bom probu enga prepričat da mi nekak zrihta buddy registration code k stane sam 20& špil pa itak že mam ker je bil 5 dnevni igralni demo kompleten špil
Jest sem drgač v Andromedi, sam zdej čakam da si nekak zrihtam zadevo, sam 16k je pa preveč!!!

jeb ::

Heh, ja, ko sem enkrat jeseni tuki nekaj napisal o E&B, sem dodal, da bodo skor zihr moral spustit ceno, ce bodo hoteli bolj nafilat serverje. Tko da so (smo) tisti, k smo placali za "box" verzijo spila, posteno nategnjeni. Itak... ;(
Se dobr, da Mantis jemlje stare spile v racun, tko da sem se lahko znebil nekaj cdjev, sicer pa za ta spil definitivno ne bi dal 16 jurjev. In jih niti priblizno ni vreden. Je dober spil, ampak bi se pa lahko tut precej bolj potrudili. Premalo planetov, kjer lahko pristanes, premalo postaj, vsepovsod enake teksture, dosadne animirane sekvence, bla bla... Skratka, se dost bolje bi se dalo s takim konceptom narest.
Tudi njihova "storitev", torej razvijanje serverjev, dodajanje misij, odpravljanje bugov, itd, ni vredna tistih 13$ mesecno. Ampak fantje kr delajo na stvari in pocas spravljajo stvari v red.
Men je to prvi mmorpg, in glede na to, kar sem bral o ostalih, se mi zdi tole absolutno bolje.

fracjidol13 ::

ja sej stvari se popravljajo, pa decembra bo nov patch kjer bo baje možen tud spopad med igralci, sicer ne vem kako naj bi to zgledal...
no bomo vidl, če nas bo pa več slovencov, se lohk pa skupi dobimo pa en svoj guild ustanovimo...

Gre^gor ::

Hah 15K za E&B a so pr nas nori?

Kokr sm js gledu rabs samo Demo Upgrade Code al kaj je ze, ki je $15 in pol lahko igras kokr da bi mel celo verzijo.
Vse lepo in prov ampak zaenkrat kokr js vem nej bi to blo mozno samo v USA. Pa tud ko bo international bos po vsej verjetnosti rabu kreditno. Beda.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Gre^gor ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Commandos 3

Oddelek: Igre
292230 (381) l0g1t3ch
»

Age of Conan (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
849425 (4727) Buggy
»

Sniper: Ghost Warrior pc igra

Oddelek: Igre
443317 (2124) seti
»

GTR (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19210513 (6769) frenk
»

NFS: Hot Pursuit 2 Demo

Oddelek: Igre
472824 (1709) the_unborn

Več podobnih tem