» »

javascript pomoc...

javascript pomoc...

generic ::

na netu sem nasel codo za meni ... coda za meni

vse nardim tak kot pise in stvar deluje... je pa ena tezava, ne vem kako naj postavim meni tja kamor zelim. Meni se namrec vedno prikaze zgoraj levo jaz pa zelim da se prikaze nekje drugje...

hvala za pomoc

mte ::

Ne uporabljaj izključno javascripta za menu. Dosti ljudi ima javascript izklopljen.
tukaj imaš boljši primer.

tec ::

Sicer tvoja resitev tudi vkljucuje js, tko da spet ni najboljsa ;-)

http://www.meyerweb.com/eric/css/edge/menus/demo.html

mte ::

tec: Ja, ampak deluje tudi brez njega. JS je tu uporabljen samo kot dodatek za IE, ker IE ne pozna li:hover (ki ga mimogrede uporabi tudi koda iz tvojega linka. Metoda iz mojega linka je v bistvu zelo podobna tvoji, le da tvoja za IE sploh ne deluje za popout menuje, moja pa deluje tudi s tem, če je js omogočen, torej je ubistvu nekakšna kompatibilnostna nadgradnja tvojega...
lp

fx ::

Dump kode - nova tema

Mene pa zanima kako naredim da mi pod imenom, priimkom in email napiše da je obvezno vnesti te podatke. nekaj sem poskušal pa se mi izpiše čisto odspodaj pod gumbom pošlji in še takrat za kratek čas in potem izgine (kako se tudi temu izognem).

Lp,

(kodo sem premaknil v drugo temo zaradi ohranitve čitljivosti te, drugič jo lahko pustiš na kakšnem svojem strežniku in navedeš povezavo, bo precej lažje - BluPhenix)

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internet Explorer 7 le za XP (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12011279 (8348) Road Runner
»

Prenovljena stran MSN.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
637706 (6533) Road Runner
»

Firefox vrača udarec (strani: 1 2 )

585608 (5608) frudi
»

Mozilla Firebird v slovenskem jeziku (strani: 1 2 )

736210 (6210) CaqKa
»

Kateri Popup filter ????

Oddelek: Omrežja in internet
181647 (1383) Cokolesnik

Več podobnih tem