Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje laptopa ...
Formatiranje laptopa ...

[-=Jaka=-] ::
Ubistvu me zanima ce je postopek formatiranja laptopa isti kot pri navadne pcju, na kaj moram paziti itd.
Gre zato da je od punce laptop potreben temeljitega ciscenja, navaden pc sem formatiral ze N-x, preden se pa spustim v formatiranje laptopa bi se pa rad malo pozanimal ce je treba na kaj se posebej paziti ... xp winsi so vrjetno za use rac. isti ne glede na to al je prenosni al home pc ... no vsak nasvet mi bo prow prisel ....
Hvala !
Gre zato da je od punce laptop potreben temeljitega ciscenja, navaden pc sem formatiral ze N-x, preden se pa spustim v formatiranje laptopa bi se pa rad malo pozanimal ce je treba na kaj se posebej paziti ... xp winsi so vrjetno za use rac. isti ne glede na to al je prenosni al home pc ... no vsak nasvet mi bo prow prisel ....
Hvala !
WW 3

#000000 ::
Čist isto, sej je tud prenosnik PC nič druzga. Edin ena zadeva te lahko mal ustavi 'no ni nujno da te bo' ampak da te opozorim vseeno, kolega je glanc novga HP-ja neki čačku 'nič po biosu ipd. samo IE je odstranu in ga hotel ponovno namestit' In glej ga zlomka kr naenkrat ni delala tipkovnica, sicer se je mašina zagnala, ampak ko bi moral vpisat geslo za v winse, mu tipkovnica ni delala. Zadevo je nesu na servis in so mu rekl da je kao blo nekaj z gonilniki za tipkovnico. No sej ne da te strašim, ampak če se ti kaj tazga zgodi imaš en info več. Srečno LP

[-=Jaka=-] ::
Ja hwala ... zanima me se stemi driverji kako je pri laptopu ker kle pr pcju mas graficno posebi pa maticno itd. A mas pr laptopih tud polhn teh cdjev z drajvrji ... :D
Cist tko informativno me zanima da vem kaj rect punci kwa more iskat :)
Cist tko informativno me zanima da vem kaj rect punci kwa more iskat :)
WW 3

#000000 ::
Ja najbolš da maš pr roki vse CD-je keri so bli zraven, ko naložiš sistem pa dej 'če bi imela občutek da npr. slika ni taka kot prej ipd.' gor kak program ki ti pove kaj sploh od hardwera imaš notr, men se najbolj dopade Everest home če ga še kje dobiš, klik na uradno stran sicer ga na uradni strani ni več za đabe ampak to nebi smel bit problem na kakem download.com morbit še je.
Če pride do kakih komplikacij z opremo pač uporabiš ta program da ti pove kero grafično, zvočno ipd. imaš, pol pa se samo odpraviš v lov za driverji, sej ti itak pokaže link do proizvajalčeve strani. Mogoče pa je dobr način kako prit do driverjev tud microsoft update, vsaj mene je že rešu 'vsaj za silo dokler nisem dobil tapravih' Ampak če ima še vse CDje to nebi smel bit problem. Če pa bo pa sej veš slo-tech
rešilna bilka, aja pa prec dej gor antivirus antispyware preden sploh prklopiš na net. Srečno LP
Če pride do kakih komplikacij z opremo pač uporabiš ta program da ti pove kero grafično, zvočno ipd. imaš, pol pa se samo odpraviš v lov za driverji, sej ti itak pokaže link do proizvajalčeve strani. Mogoče pa je dobr način kako prit do driverjev tud microsoft update, vsaj mene je že rešu 'vsaj za silo dokler nisem dobil tapravih' Ampak če ima še vse CDje to nebi smel bit problem. Če pa bo pa sej veš slo-tech

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1023) | solatko |
» | počasen, pregret prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14078 (13074) | pobalinka2 |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8317 (7663) | ArchNem |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7765 (6496) | Gwanaroth |
» | IR sprejemnik ali daljinec za PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7612 (6579) | sidd |