Forum » Pomoč in nasveti » lan modem konfiguracija - problem !!
lan modem konfiguracija - problem !!
Boeing ::
hi
mam lan modem 3com office connect isdn, pa mam en problem, namreč ne vem kak se povezat na njega, da bi ga malo rekonfiguriral... zadeva se krasno odziva ko ga z ip številko pokličem preko telneta, ampak moral bi se potemtakem tudi, če ga pokličem z browserjem, rajt ?.. no in v tem je problem... namreč pred cca pol leta sem ga še nastavljal preko browserja in je delal brez problemov... probavam že en tedn pa mi nikako ne uspe... če ne bom zrihtal bo sranje... torej dejte mi prosim povedat oz. vsaj namignit, kako pridet do njega z browserjem...
aja, sam mam WinXP, probal pa sem tudi iz drugih mašin z W98 in ME, pa pri vseh dela preko telneta, preko browserja pa ne...
10x za kakršenkoli namig !
mam lan modem 3com office connect isdn, pa mam en problem, namreč ne vem kak se povezat na njega, da bi ga malo rekonfiguriral... zadeva se krasno odziva ko ga z ip številko pokličem preko telneta, ampak moral bi se potemtakem tudi, če ga pokličem z browserjem, rajt ?.. no in v tem je problem... namreč pred cca pol leta sem ga še nastavljal preko browserja in je delal brez problemov... probavam že en tedn pa mi nikako ne uspe... če ne bom zrihtal bo sranje... torej dejte mi prosim povedat oz. vsaj namignit, kako pridet do njega z browserjem...
aja, sam mam WinXP, probal pa sem tudi iz drugih mašin z W98 in ME, pa pri vseh dela preko telneta, preko browserja pa ne...
10x za kakršenkoli namig !
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
- spremenil: Boeing ()
Boeing ::
rešo
treba je samo napisat, da naj za lokalne (inntranetne) naslove ne uporablja proxya in voila...
treba je samo napisat, da naj za lokalne (inntranetne) naslove ne uporablja proxya in voila...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 42876 (19815) | cevlj |
» | Java in telnetOddelek: Programiranje | 818 (755) | overlord_tm |
» | Buffalo WBR2-G54 in DD-WRT problemOddelek: Omrežja in internet | 1647 (1293) | Alfa Dog |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6230 (4886) | pro549 |
» | Kdo uporablja DK3.com??Oddelek: Programiranje | 734 (621) | [BISI] |